Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast
Nek se zna JA SAM MANIJAK
ali ne zeljin.niko normalan ne bi volio da mu klub vode takvi.
pravi pogodak je okic.
Opet se pokazalo da je Sarajevo jedini klub iz BiH koji ima muda da napravi nesto u Evropi.
Momak za 2. utakmice uradio vise nego Bilbija za godinu dana !!! Kakvi li su to talovi bili oko Bilbije samo ptice na grani znaju ...
Kako je neko vec napisao: Ševko Okić dva u blokić :)
Ovo znači biti SRE-TAN. Svaka čast MAJSTORE !!!!!
Branimo čast države!!!!!!!!!!!
sta je ovo sefko okic kao drzavljanstvo naveo hrvatsko http://www.transfermarkt.de/sevko-okic/nationalmannschaft/spieler/91778 sefko sefko ako hoces u reprezentaciju mijenjaj to vatreni te nece sigurno zvati
Glup si.
Seljacino od sarajeva zahvaljujem se na komplimentu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bravo sarajevo,prosetat ce te se.domacom ligom
Ševko, ne provaljuj se! Da nije Dejana Bandovića šta bi ste vi imali da slavite? Uputili ste pet udaraca u ovir gola, od kojih su tri završila u mreži! Trojica napadača! Budite sretni što nije branio onaj juniorski golman iz prve utakmice, već ovaj kloc!
Kakva je to prica, cuj da vam nije golmana... Kako si samo glup.
Haha, nisam navijač Sarajeva, ali komentar "Da vam nije golmamana šta bi ste vi imali da slavite?" nakon utakmice koja je završila 3-1 u gostima u korist Sarajeva je totalna i notorna retardirano-neintelegentna izjava.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=500631