Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvjek cu se sjecati golova iz Norveske,hvala ti za sve i zelim ti svu srecu svijeta u buducnosti !
prosle am godine citao o atomskom sarajevu...novom divu u regionu....ne znam sta se desava,gdje su ambicije???
NAPOKON SE MOZEMO NADATI TITULI
Otisao je jedan od glavnih dezurnih krivaca kad god bi Divovi prosuli bodove kod neke sirotinje po Piroti,Prijedoru itd itd..Ne sumnjam da ce ovi bubuljicavi kompleksasi poput Baltazara,Bordo dnk itd itd odmah poslije prvog poraza naci novog "Pedra",e taj je onda gotov-godinu dana ce biti kriv za sve...Jedne je godine bio Melunovic kriv za sve,druge Bandic,trece ovaj nesretnik-jbg veliki su zahtjevi kod Divova.
Bar nismo ljupka petrovica doveli za trenera ..... Idi lijeci se futavi radikalu
dino nikad ja nisam ništa rekao protiv ševke okića. hvala mu na golovima protiv haugesunda jer je jedan od zaslužnih što je došla poslije borussia iz monchegladbacha, BUNDESLIGAŠ iz lige petice. pošto me tako ofirno prozivaš fino mi se onda sagni jer si vazda bio papak iskompleksirani još na forumu klixa. u skokovima od mene : *
Napokon pravo pojačanje
Zvijezda Gradačac
hvala Bogu...napokon... goreg igraca sa vecom minutazom nije bilo