Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo Stevo, legendo bosanska
Svaka čast majstore, zaslužio si to !!
Ovdje je rijec o sportskoj temi, a ne o glupostima tvoga poimanja 21 vijeka!
Ako je Stevanović Bosanac, onda je Spahić Hrvat (Dubrovnik). Ako je Spahić Bošnjak (ili Bosanac), onda je Stevanović Srbin.
Sretno :-) ZMAJE
Momak je zaslužio svojim igrama da potpiše za jedan ovakav klub. Ima odlično kretanje na terenu i pametno koristi svoju brzinu. Samo da ga posluži "sportska sreća", da sve prođe bez povreda i bit će stari/novi Joaqin u španskoj ligi!! Sa srećom Stevo!!
.. Susic je puno gresaka pravio i pravi ih uvujek jos,ali ovog momka dovesti u reprezentaciu bilo je pravi pogodak,ko sestica na lotu..sretno!
Bravo SRBINE,sa državljanstvom BiH.A vi koji sanjate nekakvog bosanca,ta vrsta je izumrla 1992 godine,ili je ostala šaka jada hi,hi,hi,Miroslav je prvo SRBIN,pa PRAVOSLAVAC.
Bravo majstore, puno srece u novom klubu
Nemate pojma koliko mi je neobično drago zbog ovog momka.
mladom fudbaleru i dobrom covjeku Sretan i uspjesan nastavak karijere u ovako jakom klubu a u svakom nasa reprezentacija ce imati samo korist od svega toga. NAPRIJED BOSNO I HERCEGOVINO !!!!!!!!!! ti PONOSNA mala zemljo...... Naprijed STEVO!!!!!!!!!!!
"Tada se počelo prOčati o talentu ovog igrača"
Trebalo b obratiti pažnju i na Ermina Bicakcica. Zvorničanin je kao i Stevanović igra u Eintracht-u odbranu. Bas nam takvih fali. http://www.transfermarkt.de/de/ermin-bicakcic/profil/spieler_51676.html
Isti onaj Delija sto zeza novinara u Ceskoj :D
I kad neko kaže da repka ne može "progurati" igrače za transfer u bolji klub. Stevanović je naš najbolji igrač od "novajlija", to sam uvijek govorio. Isto kao što sad kažem da će Halilović iz Dinama biti jedan od najboljih veznih igrača u svijetu za jedno 7-8 godina, kada bude imao oko 25 godina.
Kako ce on da zasija u brazilu :)
na ovog sam i zaboravio :/ stvarno nam zelim puno srece protiv Portugala u barazu jer ova BiH ce nas pojesti