Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ronaldo nece, messi i te kako hoce, kosto si sam reko forma je prolazna, kod ronalda je cjelo njegovo znanje sagradeno na formi i snagi, kod messija je je sve osnovano na genijalnosti i osjecaju koje ce i u tim godinama imat
SUTRAAA 20.45 H AJMOOO BELLA NOSTRA
cuj pod upitnikom , onda sam ja pod usklicnikom u banci zakljjucili da im kredit necu vratit.
Teško će i Messi i Ronaldo ovako zabijati sa 36 godina. Forma je prolazna, genijalnost i fudbalsko znanje ostaju zauvijek. Gospodin Andriy Shevchenko!!!
Ovaj čovjek je igračina i ljudina od glave do pete. Protiv Šveđana dokazao svoju klasu, sa 35 godina najstariji dvostruki strijelac ikad. Bila ga je čast gledati kako godinama sije strah golmanima po svijetu, a nikada nije pravio skandale. FORZA SHEVA.