Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hmm drug, po toj logici sto je osvojio kup, ligu i ligu prvaka, cisto ko suza. Zanimljivo je da 8 od 11 igraca igra u Španiji, onda otpada ono da je Engleska liga najjaca na svijetu :P
Koji si ti samo jad jadni...
pape sipu mi racku i ti i mourinho al opusteno ha ja lik je toliko arogantan i prepotentan da je to nevidjeno, nije ni cudo da ga mrze SVI, za koju godinu i njegova rodjenda djeca ce misliti isto kao i ja VJERUJ MI ...
Sad nek daju Fergusonu da izabere ekipu od ostatka pa nek razigraju. Bas bi volijo da vidim koliko su ovi dobri.
džaba im i da ih je 11 u timu godine kad su ga popusili na meazzi a zatim i na mou campu
kakve vam je murinjo komplekse nabio pa ga spominjete u svakom drugom komentar?
EEE da Valencia i Villareal imaju bar pola para k\'o Real i Barca pričali bi mi o rezultatima...
PA NEĆE VALJDA 6 realovih IGRAČA BITI U UEFINOM TIMU GODINE...SMRT FAŠISTIMA I FUDBALSKIM IMPERIJALISTIMA IZ MADRIDA.KREPAJTE SVI I MURINJO I BENZEMA.
ovo je uefin izbor, ne fifin.. da su bar malo bili objektivni, stavili bi vise igraca intera jer su ljudi apsolutno to i zasluzili, osvojivsi sve sto se moglo osvojiti.. jos jednom se vidi privrzenost platinija barsi, i tako ce nazalost biti i u buducnosti!
Villa out Milito in
ekipa koja igra najbolji najljepsi i najucinkovitiji nogomet na planeti SVIH VREMENA zasluzuje da ima ovoliko igraca medju 11 najboljih...
Po meni je teze odigrati 60 utakmica u sezoni na 3 fronta i na sva 3 biti prvak, nego odigrati jedno prvenstvo gdje reprezentacija kao sto je Španija ima haman siguran prolaz grupe, znaci ostane 5-6 tekmi, tesko je osvojiti svijetsko bez govora ali po meni je teze u godini dana osvojiti ligu, ligu prvaka i kup :)
I 2 igraca torpeda su u balkanskom timu beskucnika, pa ne pisete o tome.
Drug, Del Bosque je prvak svijeta, a Murinho je pokazao koliko je najbolji nedavno na Camp Nou. Ja navijam za Barcu al mislim da je ipak Del Bosque ovaj put zaslužio epitet najboljeg. A engleska liga je najjača al jedino playstation-navijačima starosti od 10-19 g. Svakom iole ozbiljnijem je Španija bila i ostala najjača.
Sve stoji, samo mi nije jasno na koji je fazon i po kojoj logici Murinho najbolji trener.