Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da smo izgubili bilo bi AAAAA luzeri Da smo pobijedili ma pobijedili drugu postavu Ovo je ipak najrealnije. FK SARAJEVO
Pa realno pare su učinile svoje, doveli ih , još im ni jedan igrač nije bio kako treba, šta treba da se dovede neka ekipa da vas nakantaju... Zato pare čine svoje.
Tebi ni pare ne bi pomogle da se izlijecis..
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
bolja atmosvera nego sinoc u zenici
Nemoj tako, ipak je Zenica grad svjetlosti, poserem im se na njihovo bilino polje i čitavu Zenicu, čuj utakmice repke se igra van Glavnoga grada.... Mi možda u Sarajevu više živimo za Želju i Sarajevo al' realno bi napravili bolje atmosfere nego u Zenici... A i onako im pola Bilinog polja Sarajevo napuni.. Zna se koji je GLAVNI GRAD!
Ti si Cris pravi lokal patriota
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Galatasaray respektuje cijela Evropa.Ova utakmica ulazi u dio lijepe i svjetle povjesti FKS.!
Pošten dogovor ... da mi to odigramo neriješeno i za raju neka bude malo više golova ... jel' paše 3:3, moRe, dogovoreno ... Sudac, sviraj početak, i još samo, nemoj da netko igra grubo , 'ajd sa srećom ...
Malo se para propralo na ruke
Pa zato je doveden Galatasaray..
RUMENE SELJACINE
Pa papak kao ti je i izmislio rijec "dosljo" ali ti da bi to znao trebao bi se roditi i odrasti u SA, i biti odgojen od strane roditelja i mahale podjednako... Udri papka u tramvaju je cuvena i tebi namjenjena...
Stroj_4@ Nije tebi vec ovom papku sa butila, ali ne sikiraj se pronasao se vec on u gore navedenom tekstu!!!
Štrumfete na aparatima.
Navijači Galate, studenti, navijači Sarajeva osnovna škola :)
Pogledaj slike i bit' će ti jasnije :)
nije mala stvar ugostiti Galatu...bravo sampioni!
Spektakl reko bit će puno ko šibica kako su najavljivali a pitari naseljem šetaju.
Cetnici gledal iz shume.
Što niste napisali kada je bila minuta šutnje da su navijači zviždali i pjevali "Palestina, Palestina". Što niste napisali da je službeno bilo 8.000 posjetilaca. A a a ? Klixe razočara me.
Macak, zvizdanja nije bilo. Proucena je El-Fatiha, minut sutnje je ispostovan.. medjutim poslije toga je uslijedilo skandiranje PALESTINA. Ispostovali smo i "Pariz", ali nismo dozvolili da se zaboravi i Palestina. Dova je upucena i njima bila. Da ne duljim odlicna utakmica, a Klix kao inace polovicne informacije daje.
Plave vaginice na aparatima. Komplex je čudo
Ti pocinjes argument ovdje kretenu,ko je sta reko?
Duljeviću napuštaj brod. Nisi ti za BH kukuruz ligu.
Emir Plakalo, Kenan Piric i Goran Karacic su buducni golmane ne ko ovaj Begovic
Sarajevo odigralo za 10 pogotovo Dulja i Bekic. Bravo divovi !!
VOLIM TE FK SARAJEVO!!!!!!!!!!