Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon dan, dva i slijeganja emocija, jasno je kao dan:1.) da smo potcijenili protivnika;2.) da Avdo i pored gola protiv Irana i asistencije protiv Kipra nije za naše reprezentacije,jer nama treba više od jednog dobrog poteza po utakmici;3).Da će izbornik syebati Tinu,ako ga bude ovako na silu gurao u prvi tim,mada po meni Tino super igra i treba mu samo više samopouzdanja koje će mu Safet uništiti na ovaj način;4) da su Džeko i Vedo tipovi napadača koji treba da čekaju lopte sa krila,a ne da se vraćaju po nju do svog 16-erca,što znači da su sad već standardno loši Lulić,sa lijeve i zbunjeni Vršajević,s desne strane,trebali biti na klupi, a ne standardni Salihović i Mujdža.5).da nam je odbrana šuplja kao sir.Po meni je Bičakčić vrlo loš, a Vranješ je puno sigurniji.Ako se sjetimo Argentine Bičakčić je loše procijenio i pustio loptu iz slobodnog udarca koja je iznenadila Kolašinca i završila u golu,te sapleo Bešića u odlučujućem momentu praćenja Mesija.6.)Da je Sušić sam trebao otići nakon Mundijala.
jesi li dobar ti u glavu...šta se ponavljaš na svakom drugom članku s istim komentarom...jasno je nama što kontamo i vidimo dalje od nosa šta je problem reprezentacije...papigo!
Ima ovdje istine ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
do zadnjeg dana života mog, samo Saraj'vo!
a slavija i velez nisu premijerligaši ?
HZ
Sarajevo i Želju treba uključiti od četvrtfinala,da momci ne lome noge po njivama...
Ti si lud majke mi, pa lome noge i na svojim njivama, samo se na Bilinom moze igrati kako treba...
proleter
Željo će vrlo teško sa renomiranom Slobodom iz Mrkonjić Grada :)) A kad vidim da ova Mladost iz Velike Obarske (nikad čuo za tu selendru), igra u Premijer ligi, lijepo mi se smuči život.
JA PAROVA I KURCAI TIMOVA I LIGE
Jadna ova Mladost Doboj-Kakanj, nikako da joj ubodu ime...svi griješe...te Mladost Doboj Jug, te Mladost Poboj-Kakanj...
Zaboravio sam na Sportsport, tamo piše Mladost Dodoj Kakanj hahahahaha
Kad Slavija izdominira ligu
koja je onda ovo Slavija što igra s veležom...a jeste i nakaradni...oćetel kad članak napisat bez nekih nejasnoća ili grešaka!
Igman - Sarajevo 0-12 :):):):)
Vi ste mladi jos za 4-tog pretkola vama je granica 2 Sheldon Kuper... zeljeznicar - METALURG haahahh
Da ne bude kao i sa Travnikom :)
Sarajevo, jedno jedino!
Željezničar za život cijeli!
ja ti ovaj kup ne pikam jerane ja samo titule brojim a imamo ih masala osim kada je dupla kruna a imamo i toga masala ;) elem ovo samo slave oni koji ne pamte kada su titule omrsili po principu kad nema bureka može i tikvenjaca hahaha
forza sloboda MG
Igman - Sarajevo 0-12 :) :) :)