Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
D.B. očigledno ima problema sa svojim zarezima.
Hvala i tebi Sesare što ništa nisi osvojio sa sarajevom, što si im ostavio gorak okus u ustima iako su te dizali u nebesa dok si igr'o za njih, što nisi ostavio dublji trag u fks, što im skaćeš po ionako izdrndanim živcima i što se nisi htio vratiti u fk propalitet za male pare!
Sretno iVANE, PUSTI OVU DJECU ŠTO KOMENTARIŠU, SAMO PRAVI NAVIJAČI ZNAJU CIJENITI IGRAČA.
nek uzmu kakav cash za njega i zaboravit ga što prije...idemo dalje
ti ga nama pusis ivane
Hvala ti sto si produzio ugovor sa FKS samo da bi klub nesto zaradio,ali ti zamjeramo sto makar kao obicni gledalac nisi dosao i pogledao utakmice kad je Sarajevo igralo i sto si citavo vrijeme sutio kao P....dok su se oko tebe povezivale razne price.Steta je sto na ovakav nacin odlazis iz kluba,mogao je rastanak sa navijacima biti puno bolji,ovako vecina navijaca o tebi vise nema dobro misljenje.
Dobar klub Akishar, velikan evroposkog nogometa! Navijači prave sijenijade ko ovi iz Travnika! http://bhtelecompremierliga.blogspot.com/2013/08/navijaci-travnika-planiraju-kako.html
Iskreno, bio si mi simpatičan i donekle sam imao razumijevanja za tvoju situaciju. Ali nakon ove kompletne epizode mogu reći samo jednu stvar... Neka te u tom Akhisaru, nemoj mi šuplje priče tipa želim vam sreću i osvajanje titule. Puno vas volim, vi ste najbolji navijači, atmosfera na Koševu je naj naj... Ivane razligu ispao si pakaš.
prodana dusaaa