Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjanić se nameće kao lider Juventusa, danas me podsjetio na Pirla. Džeko 2 gola, Hajrović konačno dobio priliku u najgoroj ekipi lige i dao gol. Miličević i Jajalo, nova krv igraju dobro. Kolašinac je dežurni grijač klupe. Ibišević nije još za bacit, igra stalno kapiten je... Sve u svemu, nisu naši u lošoj formi kako je znalo bit, a i Safet Sušić je danas rekao da se ne treba puno nadati protiv Belgije, a šta on kaže desi se suprotno. Dakle, optimist sam.
vezni red nije problem, brine me nešto drugo. Edin i Vedo će igrati još par godina i to je to, Milan se bliži tridesetima.... Šta će onda biti sa našom reprezentacijom? Zahvaljujući telećoj glavi ostali smo bez Tankovića, Hrgote, Drmića, Seferovića i još mnogo napadača...
Hahahaga ne sam Safete hagaga
Svaka cast Edine na golovima, zalaganju i proigravanju...sad brez pritiska i lagano prvi strelac Serije-A akobogda...sretno legendo.
Pjanic mozak ekipe i od 4 gola, njegove akcije su bile u 3. Dzeko cim trci i poslozi stvari u glavi, odmah dolaze i golovi. Bravo Momci.
Mesa, nadam se da si gledao Bremen....nemoj ovaj put da ga izostavis!
sve muslimani za Romu dali golove, magnifiko kažu talijani
Ko je jajalo booookktee
Sta je Pjanicu,izdajico, panika? Doslo vrijeme da onaj uhljup od selektora skonta da je Hajtovic izmislio fudbal za Viscu.
To Edine. Deri. Protiv tih malih ekipa se postaje najbolji strelac, a dobro je i za samopouzdanje.
Ja koliko vidjeh, pjanic je imao tri asistencije a ne jednu
salah da je ovako dodavao prosle sezone roma bi vjerovatno bila prvak
lik je nevjerovatno brz igrač ali u završnici uvijek usere
Cuj Rugani vezni igrac LOL LOL LOL LOL
real je izgleda zezno komsiju pravo, bilo je psovanja ja ono u zivotu cula nisam 😨
Sefere, samo reci, letit ćemo kao meci. Druga Novozelandska brigada.
hahahahaha