Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juve Storia di un grande Amore!!! Quante emozioni.
juve je to
Forza Juve... Ovaj Milan ko Gosk iz Gabele,al sto znaju transfer dobar napravit pa to je strasno,mogu svi treneri biti sve Inzagijeva generacija.
Forza Juve !!!! Bio jednom jedan milan.
Rutinski! Nova titula se vec lagano slavi :D
hej tuge u italiji. cuj igraju juventus i milan i kvota 1.30 na juventus. ne treba bolji pokazatelj koja propast od takvog velikana i italije u cijelosti
10 kola? sa koje si ti planete? milan je zadnje 3 sezone jedan prosjecan tim u italiji koji ni europa ligu ne moze da izbori, a ako se uzme u obzir i da je italija postala u rangu francuske lige onda znas sta ti to govori. sramota je najvise za upravu na kakve grane je jedan takav velikan koji je posljednje dvije-tri decenije vjerovatno bio najbolji klub u europi, pao.
JUVE ŠAMPION.......Da su još malo zapeli,moglo je biti i ubjedljivije
Jednom lopov, uvijek lopov.
DzonAdo pisat pa spavat !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)