Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi se da nisu navikli imati trofeje u svojim rukama.
nisu im halalili :D
kod njih gore nego kod nas. Ovi ovde hoće da bacaju u vrbas, a španci ni manje ni više nego pod bus
pa ne budite smijesni ljudi... ko da nikom prije nije ispao trofej.... vecina momcadi su mrtva pjana pa ko zna sta urade sa trofejom... dobice novi, isti.
Prepao se jadan,jos uvijek nije bio svjestan da su osvojili :D
kako dobro zvuci Hala Madrid,naravno na nasem jeziku :)) Bas Hala..
MAGARE JEDNI
ne znam*! Sreco, pravopis ti je 0 bodova!
e ba vi sad samo mozete plakat ovo je samo jedan u nizu poraza koje ce te dozivjeti! krivo vam pa pricate price pustili vako nako satro pustili igrali ko da im je zadnja u zivotu utakmica!! a neki ovde govore kae nisu navikli drzat pehar u rukama AHAHAHAHAHAH pa neznam ja ko je najtrofejni klub na svijetu! aj sad idite lijecite komplekse tjesetci sebe da je ovo nebitno HALA MADRID!
Jadna majko, vidi se da igraci nisu navikli na trofeje.. :\'( :D :D
Danas su mu sje.ba.li kevu,ee Ramose glupane
hahahaha, kakvi klosari fuuj...ovo se jednom desi i nikad vise hehe Slijedi silovanje u Ch League ;) MES QUE UN CLUB
Kup hoce Barci...ali ne pobjedjuje uvijek bolji...
Joj sto ne mogu ovih navijaca Reala nikako , godinama ulazu stotine miliona na pojacanja i tek nakon 10-tak godina osvojili nesto pa se digli , i pored Murinja , Cristine i ostalih pojacanja od x miliona Bars ih otrese sa petakom , oni sad uzeli 1-0 i treba da im se divimo sad ? hahaha
\'ta ce ramos, ja mu kroz noge probacivo
tacno se vidi da nemaju iskustva sa trofejima, sta ce jadna sirotijna pustila ih barsa da malo uzivaju
J.E.B.E.M K.O.M.P.L.E.T FAMILIJU RADNIKU SARAJEVO X COM; KOJI JE POSTAVIO OVAJ KLIP; J.E.B.E.M MU I SESTRU JER JE NAVIJAČ BARSELONE; A K.Ć.E.R.K.U MU J.E.B.E.M JER NIJE POSTAVIO KLIP U KOJEM SE TROFEJ MALO OGREBAN VRAĆA NA BUS: I J.E.B.E.M MU MAJKU JOš JEDNOM RADI REDA!