Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je pametno uvlacenje Blatteru pred SP :) Mudro!
vidi se da bh nema iskustva na velikim takmičenjima ovo samo pokazuje slabost i nemoć
Pa mi mu ne nudimo odmor na raznim svjetskim destinacijama od Maldiva, Dubai-ja itd. kao mnogi drugi za koje on onda lobira u njihovu korist kao npr. Katar, Rusia, itd. Pa Platini je godinama lobirao za Srbiju zato sto su mu pripremali partije i orgije u Beogradu! Pa to jednostavno tako funkcionise da ih nekako zaduzis da malo guraju za onoga ko njih gotivi!
Dobija nagradu, sto je onda izjavio da je bolje da Portugal i Ronaldo igraju nego mala Bosna ? Ili onda kad je pogurao francuze sa onim penalom ?
Ono sa francuskom je UEFA bila (FIFA - cijeli svijet) (UEFA - Evropa)
JAVNO POŽELIO SREĆI BIH REPKI i odmah nagrada eto jel ima da je nekome poželio nesreću odron odrona
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ove godine nagrada ide Blatteru. Iduće godine glavni kandidat Karadžić Ili sam japoludio ili je ovaj dunjaluk otišo u tri lijepe ............................. ?
Izvucite glavu iz šupka, zrak je super stvar.
moze se on uvlaciti kome hoce ili njemu također. nasi iz saveza ce podrzati Platinia prilikom glasanja i to je zavrsena stvar. od Platinia je veca korist i Uefa je vise dala savezu od Fife pocev od izgradnje najmodernijeg trening centra na ovim prostorima do pomoci za Bilino Polje. Od Fife nije bilo puno fajde.
kaku nagradu...treba govno objesit !!!!!
Nasa drzava samo mafijasi nagradzuju...
Pa moramo dijeliti papirnate zahvalnice ..nećemo valjda dijeliti pamet i pare kad ih ni sami nemamo ...jos samo nek mu je uruči Braco gumena glava :-))))
jos samp treba da mu naprave spomenik pred nsfs bih
jedan od najveci muljatora danasnjice....zesca lopina i demagog...nesto poput cire i mamica al malo veca zvijerka
On je ipak Svicarac pa svijet ima vece povjerenje a opce poznata stvar da je lopov :) Dao zetu prodaje ulaznica za SP i Tv preko njegove agencije iskljucivo kao konsultantska agencija!
hahahahaha postalo smiješno nagrade se dijele i šakom i kapom