Sjajna utakmica bh. reprezentativca
0
Senijad Ibričić strijelac u pobjedi Lokomotiva
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Ibra. Ostat ćeš upamćem kao prvi Bošnjak (nacionalna) i kao prvi musliman (vjerska pripadnost) koji je bio kapiten Hajduka. Šta kažu hvo, herceg bosna, siroki, kiseljak na činjenicu da je Bošnjak Ibričić bio bolji od svakog Hrvata u Hajduku i bio kapiten te ekipe?
Miralem Pjanić asistent za prvi gol Rome u susretu sa Laciom.
Ma ko ga ****. Ne prizi^vajte ovog placenika da igra vise za nas. Nije mu mjestu u repki BiH. Za \'ajduk je umirao na terenu, sad ga doduse vise i ne pratim. U repki je uvijek bio samo maneken i baletan. Vozdra Ibra, daleko ti kuca bila.
Samo neka momcu sutaju prema golu i stele se za ronaldicka i one njegove razmazene tetke! Necel pape gdje ograjisati pa da i on pocne na hinjaka igrati, da momcima izda naredjenje; Minimum jedna portugalska potkoljenica polomljena svakih 5 minuta igre!!! Nek se poslije lafo izvinjava na press konferenciji BOSNA SA HERCEGOVINOM
Njegov klub igra u 1 ruskoj ligi ali ce ispasti
sranje od gola za ovakvbe golove ja bi mu zabranio 3 utakmice igranja
jel iko primjetio da svira \"7 jegera\" kad je zabio gol?
desni bek protiv portugala ajmo nasi
BRAVO IBRO,BAS MANGUPSKI OSUTAN PENAL,STO NEKO RECE U PANENKA STILU.
bravo truleee
pjanic ko iniesta u posjedu lopte
@ch.willa brate pjanic je igrac kakvog godinama nismo izbacili, a tek ce da pokaze ono pravo! postovanje dzeki ali pjanic je vanserijski talent...
@someone zato što je u 65 bilo 3-0 za njegov tim
meš čini da je bilo panenka!
ljudi gledam ovog Pjanica pa momak igra ko sat,hem asistira hem dribla ,objektivno uy Krkica najbolji igrac Rome...
pa ako je igrao tako sjajno, zasto je izasao u 65 minuti? Ili je igrao lose ili, kao i inace, nema snage za 90 minuta intenzivnim tempom. U svakom slucaju, nadam se da se varam i da je zaista kao sto pisete.