Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhapšen Slatki Mali Hakala.
Cestitke! Vidi se da braca Bosnjaci blage veze o turskom fudbalu nemaju, a o drustvenopolitickoj situaciji u Turskoj da i ne pricamo. Kasimpasa nije fener, nije galata, nije besik, al je Erdoganov klub i u usponu je. klub koji ima para jer ga finansira nova bogata klasa maloprivrednika, zanatlija sitnih trgovaca...ljudi simpatizera i aktivnih clanova Tayyipove AK partije. Inace Kasimpasa je jedan od siromasnijih djelova grada smjesten uz Halic tj Golden Horn,dr fukare dosta, al konzervativci i vjernici. Jedno valjda ide uz drugo drgo. Bice Senaidu brado tamo ima dosta bisih Bosnjaka, gotivice ga.
misimovic, ibricic i zahirovic nisu trenutno za reprezentacije i ako ih selektor pozove za sraz sa zmajchekima (i odsudni s grchkom), poslao je ruznu poruku ostalim igracima i javnosti.
IBRO NAJBOLJI FUZBALER U REPREZEMTACIJI EM VIRTUOZ MISKE NAPOLJE IZ PRVIJE 11 IBRO UNUTRI
do godine u PODGRMECU pa na pripreme na kozaru!!!!!!
Ne znam igraca koji sistematski propada kao Ibricic, pa on je najbolji bio kad je poceo karijeru. Flop of the decade!!!
Ipak pomak na tabeli za 3 boda
pisi propao...
dobar je onda ja sam konto da je propo skroz vidjecemo
Moj ibricicu nije to kasim pasa vec kokuz pasa ,sad igraj za mizernu platu