Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
staro svicarsko prezime Lulic... hvala tebi za one baklave i familiju, otvaranje ociju
tako je senade,ovaj sebastiane
Neka ste ga spomenuli, lijepo se podsjetiti na neka sretna vremena naseg fudbala. Lula igrac - borac, uvijek bilo srce na terenu. Hvala majstore.
Malo ćevapi baklave i to i kad dodješ ma utakmicu mrtav
Ja mislim da on ističe da je Švicarac iz jednostavnog razloga. Kad bi rekao da je Bosanac zavidjeli bi mu građani Švicarske jer ovakve države, sređene,jednostavne,visokog standarda,kulture,ljubavi,... nema nigdje.🖕
Zavrsi sa nama za sva vremena
Zasto tolika mrznja? Logicno ako se negde rodis, ili odrastes, izgradis zivot, da to mjesto postane tvoj dom. Skoro cijeli svoj zivot je proveo tamo i u toj drzavi je kao osoba izgradjen.
Jel bilo opusteno ko u repki BiH
Luliću hejteri mogu samo cipele glancati. Čovjek je za BiH sve pokazao na terenu, ukazao je na probleme i cirkus tokom svog staža, a sada igra drugi sport za drugu domovinu. Ništa mu se ne može zamjeriti. 💪
lulic jos jedan svjetski uspjesan i poznat sportista iz Jablanice. Halilhodzic, Salihamidzic, Teletovic, Tatar...... neorocjenjivo!
Skontao da u Svicarskoj dobije sampanjac i sir umjesto kolaca, Sovici na aparatima
Čuj fraera nije ovako pričao dok je igrao za BiH
pravi Bošnjio,prodade vjeru za večeru :-)
Pamtimo ga ko baklava izjelicu. Sve ostalo je vec zaboravljeno.
To su najčešće oni ljudi koji misle da su izuzetno napredni, izvan i iznad običnog puka. To je onaj soj u kojeg nema pojmova o općem već samo o vlastitom. U velikoj mjeri to je i svojevrsna mimikrija kakvu ima i životinjsko carstvo.
Tacno mi se povraća
repka je bila jeste a kako iygleda i bice samo prcvarcnica pijacarskih prevaranata i sjecikesa koji ubiju trudnu kravu za jedan batak..... cetkarskostahsaljski element je u tome prilicno uspio kad se dogovaro sa "nasim" olosem
Nevjerovatno je da vi novinari neznate, nezelite, nevidite, necete da pisete, istrazujete o odnosu igraca prema reprezentaciji BiH u svim sportovima! Lulić je davno rekao istinu o odnosu igraca prema reprezentaciji, sto su evo nasi rukometasi pokazali, a sutra ce opet to isto pokazati nogometasi u barazu. To je nas problem o kojem se mora pricati i traziti drugaciji, profesionalniji pristup sa jasnim pravilima. Inace nam sport netreba
bravo, to je to, i najgori su mi oni koji pred tim činjenicama žmire i guraju nešto svoje, pa onda kao nešto iznenađeni, "kako nam to ne ide"
Pa zar nisi kod nane jeo japrak,baklave, burek i ostalo
Senad, Kuštrim, Ljirim, Feljton, Proton i Magnus original Švica
je, a kad za nas rastura ona crna amerikanka jones onda se ne bunimo...?