Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha, pazi ovog retarda gore sto pokusava ispasti pametan :) rahmetli Mustafa Hajrulahovic je svoj nadimak "Talijan" upravo i dobio kod vas Hrvata u Splitu, gdje je zavrsio Pomorsku akademiju a potom otisao na specijalizaciju u Italiju. U sluzbi u Splitu ga je i zatekao pocetak rata, nije sigurno dobio nadimak "Talijan" u svojoj Banja Luci. I ustani kad spominjes njegovo ime, stoko glupa.
Od kad je Lulić stoper??
JE... STOPER JE LULA... :))) MOJ KLIX....
Lazio volim samo zbog osnivaca kluba, pokoj mu dusi.
Sve je ok, samo ako Lulić igra štopera, onda sam ja Valderami probacivo kroz noge
Pa vaš je komandant Mustafa Hajrulahović 'Talijan' seljačino, nisu mu Hrvati dali nadimak. haha koji si krkan iz Foče. Jedino kod vas se kaze 'prnuo' od riječi prditi a ne od riječi 'prniti'. Zato nazad u jabuku s koje si pao u grad he.bem ti miljevinu..
Samo glupavi Hrvati pisu "talijanskim" umjesto italijanskim. Naime, drzava se zove Italija a ne "Talija", i na svakom jeziku pridjevi su italian, italianische, samo je kod Hrvata "talijan". Sto se Lulica tice, odlican posao, profitirali su i on i Lazio.
sutra ce pisatii,,ode lulic u juve ili slicno
Lulic novi BH stoper