Pripreme reprezentacije BiH
0
Semir Štilić se zbog bolova vraća u Sarajevo
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@sibicar svaka cast kralju pravo si me nasmijao. Malo sam se zazao ali nisam ocekivao ovakav fenomenalan odgovor na ovaj moj komentar. Jos jednom bravo kralju, a stila je nasa buducnost zna se netreba tu pametovati. Uostalom i moj nik je parodija na pojedine pametnjakovice koji se javljaju.
znalac, naserem ti se u znanje
oporavit ce se do zenice, bog te pito sta ce nam ostat od repke poslje lisabona, mislim na kartonirane, stilic ce nam trebati itekako!!!!!
Stilic Semir unosi nemir
Ako je semir trecerazredni onda su neki u repki petorazredni
e štila sad si usro...zovite Pelaka
A sta je s Milenkovicem?? Mislim jel uopce stigao? Niko nist ne spominje
ma on ionako nema veze o fudbalo to je trecerazredni igrac,nek nije sta ovim prvotimcima koji su se izborili za ovo mjesto gdje trenutno jesmo. A stilic nij nikad ni igrao repka je za njega ktupan zalogaj.
Gdje si Tarote, nisam te prepoznao :D
Ajmo Zmajeviiiiiiiiiiiiiiiii
Neeee! Ali dobro hajde... bolje da sada ne igra nego kad nam bude trebao 2014 u polufinalu SP-a. ;) Sretno Semire