Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako volim kad se javi pitar ljubomorni hahahaha :)
TAKORECI IMA DA IZDOMINIRAMO LIGOM
Kakvs god da je liga, mi smo prvi, i STA JE...
to je nas dinamo.
Kako vas nije stid koristiti rijec \"dominacija\" u 345631. ligi svijeta....kakva dominacija, o cemu vi????? Igrate fudbal koje su trecerazredne ekipe igrale 1956. godine....budite malo realni, razumijem ja tu lljubav prema klubu i sve to...al da pretjerujere,pretjerujete....
Veliki hendikep za BH repku na startu kvalifikaacija....
LAHKO IM JE TUĐIM PERJEM SE KITITI BRAĆO PO BOJI ! ! ! ! ! ! ! ! BRAĆO PO BOJI! ! ! ! ! HOĆEMO NOVE DASKE NA ZAPADNOJ TRIBINI ! ! ! ! PLAČEM KO BRACO GUMENA GLAVA OD MUKE ŠTO ĆEMO I SLJEDEĆU GODINU EVROPSKE UTAKMICE IGRATI NA KOŠEVU ! ! ! ! GDJE SU PARE ZA NOVE STOLICE MAFIJO ? ? ? ? HOĆEMO NOVE STOLICE I NOVE DASKE ! ! ! ! ŽIVJELA PLAVA GRBAVICA ! ! ! !
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi. Volim te Željo!
GOLOVI UTAKMICA PRETKOLA LIGE PRVAKA 4fudbal .com
Brutalna dominacija i ove sezone
@ODIN Reci svojoj mami da donese pecat iz Irfanovih gaca, pa ga stavi u Amarov pakas, a onda ga odnesi u svoj plavi salon i nek vam krasi prostorije vaseg plavog kluba
TRAZIMO I NE ODUSTAJEMO!!! JEDNOG DANA I NASE KLUPSKE PROSTORIJE CE KRASITI NJEGOVA VELICINA, JEDAN I JEDINI-PEČAT!!!???
Gladna djeca
Koga jos briga za ove uhljupe sa Sugavice, kao neka ekipa, kad se sjetim Trebinja odmah bih pljunuo onoga ko napise i jednu rijec o njima. Nisu vrijedni toga!
zaboli nas za ovaj šiptarski klub