Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ste vi napadali, ne znate se sastaviti s loptom karinaši. Bili smo bolji 5 puta, i zaslužili pobjedu ali kad se neda neda se. Čist penal nam sudija nije sviro, a onaj drugi Pjanićev prekršaj nije ni za faula a kamoli za crveni (drugi žuti) kako kaže ovaj mungos.
Nego budite sretni što izvukoste bod od nas, trebali smo vas nagrdit koliko smo bili bolji. 'planeta majmuna'
Pjanić je možda trebao dobiti drugi žuti zbog onog koškanja sa igračima Velsa pri čemu je onda Džeko naravno u onom slučaju nepravedno dobio žuti...kako god to je nas koštalo jer nam sada neće Džeko igrati protiv Belgije....ovakvog Pjanića kakvog sam sinoć vidio nisam viđao prije, fudbalski je odradio solidan meč....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
pjanic vas je sinoc ucio kako pucati slobodnr udarce !!!
Da si ti neki trener ne bi trenirao šugavi wels već neki veliki svjetski klub.
cigane,spusili ste,bili smo puno bolji,bale ko kakva pic*kica,zalizo se i raif stavio,zvaljo
Jedi govna.ba I tebe I Balea.
Bosna je opet izgubila .....samo danas nisu 3 vec 2 boda ...i kod god da j zadovoljan za remijem nabijem ga na kardan od FAP-a
mislim naravno da je onaj njihov bek trebao dobiti dva zuta kad je krsio mujdzu, al fakat ne znam sta je pjani udarilo u glavu, sinoc se fakat nesto puno kurcio i unosio u lice sudiji..nikad ga do sad nisam takvog gledao..
U momentima kad imamo sansu da slomijemo Wales nas selektor nema nijednog igraca na zagrijavanju,prvog i jedinog igraca salje na zagrijavanje u 74-toj minuti,a uvodi ga u 82-oj(umjesto napadaca!!!),a Tin Susic bio zreo za izmjene,jer fizicki nije mogao podnijeti tempo od 70-tog minuta(inace par solidnih poteza i i malo smetao),a kod dva kornera propustio ispratiti svog igraca i ujedno bile dvije najbolje sanse za Wales,ali eto Tino kao nositelj igre mocnog Hajduka,kojeg bi i Drina napatila ipak ima prednost,a da ne spominjemo Zukanovica koji moze protiv AC Milano da igra,ali ne moze u reprezentaciji,jer nije standardan,zivo me interesuje kako ce ovo sve u ponedeljak sve izgledati kad dodje Belgija u nase "grotlo" koje broji 8 000 mjesta (nije greska ne fali nula)...
Sad mi je tek nejasno. Da nismo u stanju pobjediti repku koju vodi ovakav fudbalski ignorant. Kakve nebuloze ovaj prosipa.
Ruku na srce svi su bili dobri osim mozda Ibisevica njega je trebao zamjeniti prije a za mene Besic je momak sa velikim Srcem koji je pokazao da se ne boji ni njihovog Balee balavog.
Nekada su se mnoge reprezentacije plašile BIH a nas pape dovede u kontra situaciju
A vi ste trebali izgubiti sa bar dva gola razlike,ebo te onaj zvaljo Bale sto se fura na Ronalda.
Ti misliš da je Pjanke grub a da je igrao Spahić pa ti bi se prestravio____BHF
A ti imas srece sto mi imamo kao trenera apsolutnog taktickog laika.