Nije očekivao susret bez golova
234
Selektor Sušić zadovoljan rezultatom u Atini
Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar rezultat susicu ali neide ono sa vranjesom nikako..!!
Begović i Spahić su jedini opravdali a ostali dio ekipe loš,napad katastrofa....
sta je ovde \"selektora\".....komentatori-seljaci, nabijem vas sviju na kyyyrac...sta vi znate sta je fudbal. Grci su prije par godina bili evropski prvaci, treba da smo sretni da nismo fasovali petaka, treba da smo sretno sto je Pape trener.... PAPE, mogu samo da ti ga p.......
Htio bi da pozdravim sve vas stručnjake...koji se jako razumijete u fudbal...i eto tako...nesposobni i invalidni...sjedite za kompom i dajete vrlo decidne i stručne kometare...a suština je...da ste bili oslobođeni tjelesno zdravstvenog odgoja u školi...jer ste bili nesposobni napraviti kolut naprijed :) čuvam vam fige da ozdravite što prije...
tako je uvjek,džeko čeka da ga čuvari ostave samog pa da se onda pokaže,neće to nikad dočekati,totalno smo slabi i neorganizovani u napadu,odbrana tu i tamo,spahić i begović su izvuki taj 1 bod,mislim da je krivica za lošu igru papetova.
Vranješu bi pobjegla moja rahmetli nana, a ne Samras, a Pape ga je trebao izvesti poslije prvih 45 minuta, jer jedino slijep čovjek nije vidio da mali nije kalibar da čuva onog Grka. Svi redom trebaju u 7 braće da podjele sadaku, jer sljedeći put sreća možda i ne bude na našoj strani. Više bi trebao trener Grčke da je ljut na svoje što nam nisu uvalili 3 gola, nego Pape na ove naše, jer mi bolje od 0:0 sa onakvom igrom ni u snu nismo mogli očekivati. ako im sinoć ne bude lekicja za Litvu, onda ne znam šta treba da se desi pa da ovi \"šetači\" sa sredine terena skontaju da se treba trčati i kad je protivnički a i naš napad.
ne znam sta pljujete po vrajesu i susicu sto ga je stavio lik igra u prvoj ruskoj ligi i standaran je prvotimac za razliku od zahirovica koji igra u drugoj ruskoj ligi mozda nije odigro bas dobro al mi boljih igraca nemamo a rezultat je odlican ipak grcka 10-ta reprezentacija svijeta. S ovakvim igracima ( ne mislim da su losi, nego da ima puno kvalitetnih igraca koji igraju iste pozicije a na nekim smo slabi) pape je odradio najbolju mogucu taktiku.
sinoc kad je pocela utakmica i kad sam vidio u prvih 11 vranjesa,zahirovica(meni beze igrac ne znam ko ga gura)medunjanina a naklupi ostaju zukanovic i stevanovic i jos masa ladih koji nisu pozvani u repku .. nije mi bio pape jasan sta zeli ako zeli u brazil treba jacu igru postaviti a ne ove da ih se proda. nismo imaliigrace koji ce povezati igru napad odsjcen bio..
nema mjesta za Cocalića koji je jako cijenjen u Grčkoj ,momak je igrao 49 utakmica u 1.grčkoj ligi, igrač utakmice protiv Panatenaikosa ,ali Sušić ne zna ili se pravi da ne zna....momak bi bio pogodak 100% za ovakve utakmice!
Bilo koja reprezentacija bi, osim možda Njemačke, došla u Atinu po bod i bila zadovoljna njime a znajući kako neugodno Grci igraju. Mi smo konačno odigrali na rezultat, naučili smo zatvoriti utakmicu, što dosada nismo znali (Francuska). Ne branim Safeta, ali svaki trener bi poslije utakmice ovako postupio, odnosno ne bi kritikovao igrače, mada mjesta za kritiku ima. A ima i još utakmica, zato Grčka kraj, sljedeća priča Litvanija.
Ja kakve budale komentarisu. Uzeli smo bod u gostima, a imamo da igramo u Zenici. Vi zaboravljate da je Grcka favorit grupe. Pitajte grke jesu li zadovoljni rezultatom.
Stevu malog u Prvu postavu, za mene njegovih 20minuta super pravo osvjezenje ,Dzeko ko Dzeko. Nije mu Amra dala i nista osvetise dragoj nasoj be i ha
Bravo Safete, do sada sve što si izjavio, i ispunio si obečanje, i nisi izgubio, Grčka je iipak prvak europe. Ovi komentatori su ublehe, a ne ti Safete. Torlaka, da stavi da igra, nije mogao protiv Zete da sacuva odbranu hahahh. Rezultat je dobar, obzirom kakvi su igraći Džeko, nije se vidio u stvarii dobar je koliko igra u svome klubu. Jedini Salihiović pored Begovića i Spahe koji su odradii posao kako treba do kraja. Jedno je što vi nevolitite Safeta \" zbog njegovog uspjeka \"koji izjavi pa obeća i izvrši obečenje, a volite slušati onu ublehu, prostaka koji samo laje, a zove se Ćiro. Vama bi bio dobar selektor i Dodik i on samo laje, a poznato je, da je Ćiro bio i na prijemu kod predsjednika Dodika.
ova dva boda sto ih ne uzesmo mozda ce da nam fale na kraju pa cemo da kukamo a mogli smo da pobijedimo nista grci nisu bili bolji od nas.samo su nam neki igraci falili sa igrom.
najbolje od svega toga sto nismo napravili penal i bezveze posilipu, dzeko opravdao epitet kloc
Svaka cast Susicu. Ne kritikuje igrace javno sto je pozitivno. Ima vremena da se igracima kaze gdje su i sta su uradili, iako to oni i sami znaju. Uglavnom dobar rezultat. Pobijediti Litvaniju u utorak i fantastican pocetak kvalifikacija. Mislim da se Vranjes nije dobro snasao protiv Samarasa, tu je trebao stviti Sunjica. Decko je k\'o od brda odvaljen i siguran na lopti. Odnio bi Samarasa sa terena. A kad se nas Kung-Fu vrati jadna li im majka u Zenici :) Generalno, cijela ekipa je imala gresaka. Posebno oko dodavanja lopte. Toliko gresaka nisam odavno vidio kod nasih reprezentativaca. Dzeko nije dobio par lopti ukupno i uvijek je imo dvojicu na sebi. Grci su izuzetno jaki fizicki i to su pokazali. A trce i zalazu se fanaticno.
Znao sam...., to je ta naša bolest zvana euforija..., sad nismo zadovoljni ni bodom iz Atine protiv ekipe kako reće Marijan koja je u zadnjih 29 utakmica izgubila samo 3 utakmice, koja redovno učestvuje na završnicama Prvenstava, koja je bila nedavno prvak Evrope i koja je među 10 najboljih selekcija u svijetu....., ljudi budimo bar jednom realni skontajmo ko smo i šta smo, pa onda komentarišimo..., svi ovi koji kritikuju nemaju pojma o fudbalu i pričaju priče iz brijačnica kako smo mi neka \"fudbalska velesila\"..... Ti zlobnici očigledno smatraju da smo se trebali prošetati Atinom..., pa ko je to uradio i od mnogo, mnogo jačih ekipa nego što smo mi..... Ja u svakom slučaju čestitam Zmajevima i želim im da nastave sakupljati bodove..., već u utorak očekujemo 3 nova boda na našem kontu, a zlobnicima poručujem da sačekaju kraj Kvalifikacija i da se onda očituju, do tada nek NE unose nemir u Reprezentaciju i navijače.....