Danas će razgovarati sa veznjakom
72
Selektor Sušić se nada Pjanićevom igranju protiv Grčke
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato što Bosanci (ni Bošnjaci, niti Srbi, niti Hrvati) nisu Turci. Nisu čak ni ista skupina naroda. Bosne je bilo prije Turske i bit će je uvijek. Eto zato. Jesi li sad prosvijetljen???
ahahhahaahah čuj Ibričić virtouz, ahahaha jest možda na klaviru. Ja levata što me nasmija.
hahaha cuujj pojena... ee je.em te nepismena :D
igrao,ne igrao, izgubit cemo 2-0 ;)
Za sve one koji se kladjenjem bave iz hobija obavezno neka se prijave http://bet-tips.cogia.net Virtual bet - gubite samo vrijeme, ali ne i novac profesionalci su isto tako dobrodosli ako imaju slobodnog vremena :)
Za koga će genocidni navijati u Brazilu ? Krišom za BiH !
Bez Pjanića smo donji.Oporavi se Pjaniću molim te !!!!!!!!
Vidi Papeta k'o da je Buća distrikta!
Selektore, znam da je tebi tvoja muka najveća, ali mnogo važnije od utakmice sa Grčkom je da nam Pjanić bude dobro!!
Hajde prevedi mi to. Ne razumijem Grčki.
Zadnja vijest je da Pjani treba 30-40 dana da se oporavi, tako da idemo protiv Grka bez Pjane...
Nedimko je jedan od najboljih poznavatelja sporta u BiH,sve čestitke majstore i vrati se na SS.ba,voli te raja sa foruma.Pjanke izdrži.
Nazalost, sumnjam da ce pjanic biti spreman, pogledajte na youtube horor od povrede: http://www.youtube.com/watch?v=rygqQcMfSTM
Ja sam frapirana ovim izlivom nepismenosti. Inače rijetko šta komentarišem, ali ovo me fakat fasciniralo. :O Jel' se dečko šali?
Ovaj @ nedimko je dezurna dalabu na svim temama :) Tačno me nekad prepadne sa svojim komentarima :) Jel moguće da on stvarno ovako razmišlja ?
Nadati se da će maestralni Pjanić biti spreman za meč s Grcima,u protivnom,biće teško... Ali,kako god,HRABRO NAPRIJED U MEČU SA NEUGODNIM GRCIMA !!!! POZDRAV SVIM ISTINSKIH LJUBITELJIMA NOGOMETA !!!