Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slusaj mrki, dzaba se nadas, Bosna ako Bog da pobjedjuje, a vama ce belgija dohakati. Uz Božiju pomoc idemo u baraž!
DOWN WITH ISRAEL, LONG LIVE PALESTINE!
@sbiljeska: To sto si ti povezao je apsolutno nepovezivo. Kakve veze ima Besicevo djecije ponasanje na jednoj konkretnoj utakmici koja je bila juce i Susic i ekipa koji su otisli davnih dana. To je isto da krivis Salihamidzica sto je Besic blentavo deriste
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bolji mi imamo raspored nego oni... Nije vels neka velesila i nisu neranjivi... uz malo srece nije daleko baraz.
kako kome sandzo jarane
Bez Bešića, a sa Šunjićem i Hadzićem mi nećemo pobijediti više nikog a pogotovo ne Vels.
evo 100 KM da Izrael nece kipra dobiti
Logicnije je bilo da je vas pobjedio kod kuce. Kad ste vi uzeli bod u gostima maozemo i mi rti kod kuce. A Belgijanci vam nece progledati kroz prste kao Vels.
Selamim hi unas vjerske experate, da se uključim ute životne teme suovim: Allahov Poslanik s.a.v.s. je kazo: ''Allah neće pogledat osobu koja je spolno opčila sa svojom suprugom u analni otvor.'' (En-Nesai i Ibn Hibban, Ibn Madže, br. 1923, od Ebu Hurejre, r.a., sahih – vjerodostojnim ga je ocijenio šejh Albani)
Mogli smo i na go razliku da idemo ali jbg mi dobijamo Andoru sa samo 3 razlike ovako Belgija mora dobit zidove u posljednjem kolu.
Kad se NAjBOLJI penzionise mozemo komotno ukinuti repreentaciju. A do tada nadam se da ce Dzeko i Spaha disciplinovati selektore, kad vec savez nece da dovede barbareza.
Ubit će vas Belgija ćifuti mrtvi :D
Da smo bar pobijedili Kipar..
bosna i believe you next stage https://www.youtube.com/watch?v=E8vNAjW5HnU
Mozda je vrijeme da i nas jednom krene u momentu kada smo najlosiji, obzirom da smo u zadnjih par kvalifikacija bili toliko dobri, a na kraju jedva odosmo na Svjetsko prvensvo, dok sada Grcku svi razvaljuju. Sto se tice Besica, njegovo ponasanje je krajnje primitivno i neprimjerno.
kako pametna izjava ostali igraju za klikere
Samo da mi dobijemo Vels, a Dzeko ce srediti sa Kompanijem za taj izrael
Nije direktno povezano sa ovom temom ali bih svakog zamolio da prestane kritikovati Sabahudina Topalbecirevica i Marjana Mijajlovica, sto je u zadnjih mjesec dana cesce bio slucaj. Nakon prenosa utakmica protiv Belgije i protiv Andore, meni dodje da sljedece utakmice gledam bez tona. Ja ne znam ko je gori, da li onaj sinoc ili Igor Krstic, ali mislim i radi o mom licnom misljenju, da je svaki drugi komentator najmanje 200 puta bolji od one dvojice. Pa cak i ona dva sa OBN-a su profesori za ovu dvojicu. Krstic zive veze nema o utakmici. Belgija nas rasturi a on prica kako im ne ide sve od ruke. Pa komentari kako je sve super jer Mourinho (mi gubimo a on o Mourinhu) moze u ovoj utakmici da vidi oba svoja golmana (preko strema!!!) a da ne govorim koliko je puta rekao da Toni Sunjic nece zajedno igrati sa Ibisevicem!!!! I na kraju se desi jedino pozitivno onu vece, Vels dao gol Kipru a on prica kako nam rezultat ne ide u prilog (kao eto mi ganjamo prvo mjesto).....a ovaj protiv Andore...
....ni ime mu nisam zapamtio.....kao da ne zna sta ce, kao da mu je dosadno pa prica neke gluposti. Besic dobi crveni, za nas skoro katastrofa jer momak propusta mec protiv Velsa (minimum!) a ovaj ni rijeci o tome (tek 20 min kasnije). Umjesto toga kako je i igrac Andore dobio crveni. Pa kako Dzeko ima 7 golova. Pa kako je lijepo vidjeti Dzeku kad se smije. Covjece nama ode Izrael a ovaj prica kao da je sve gotovo pa ono haj da kazem sta sve jos ima.....
Samo mi TIPICNI BOSANCI smo ovakvi nema ih nigdje ovakvih..! Cuj kriv SUSIC za sve,pa BOSANAC svakog pljuje koji mu je kolko tolko dobar bio,cedo ga ubijao al opet mu je bolji nego balija. PJANIC?dok je bio Susic selektor svi pljuju kreten ne zna da ga postavi da igra ovo ono ok,sad Bazdarevic tu Pjanic je po meni jos slabiji nego onda,a iskreno Pjanic kao profesionalac trebao bi da zna sta i kako al ok.. i sinoc Besic,iskreno ovaj momak da je normalan u glavi i da je disciplina na nivou on bi igrao u Evertonu,a ne sjedio kolo za kolo na klupi...! SPAHIC,MEDUNJANIN,IBISEVIC nisu vise za repke to se vidi..!
Realno imamo male sanse,da se kvalifikujemo na evropsko prevenstvo!Najveci krivac je zato Safet Susic,a zatim i svi oni koji su ga godinama podrzavali.U prvom redu predsjednik Begic,koji bi trebao podnjeti ostavku!On je taj koji je produzio ugovor sa Susicem,cak mu dao platu od 50.000 k.m,mada je svima bilo jasno da je Susic vodio nasu reprezentaciju u propast!