Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sanse Islanda da prodju su 50% .. a da ne prodju, 100%
Mislim da realno Island može iznenadit, mada je totalno malo moguće...
Ma dobit ce hrvati sta vam je :D ovo je previse za island
Island je nezgodan, a Hrvatska se s ovakvom igrom može samo obrukati. Jedino što je dobro za HR je promjena selektora, i Hrvati ne smiju omaložavati Island, imali su sreće pa nek sad dobro iskoriste. Sve u svemu, sretno komšije.
Sretno komsijama, pa da se vidimo u Brazilu!
Sva sreca Hrvatima od srca.
istina je da imaju sanse, ali vrlo male, Hrvatska prolazi
Realno, koliko god je Hrvatska priželjkivala Island u baražu, toliko je bilo i obrnuto. Hrvati u izgubili obje utakmice protiv Škotske i bilo bi glupo za očekivati da će lagano proći protiv Islanda. U svakom slučaju, sretno komšijama. Nadam se da zajedno idemo u Brazil i da navijamo jedni za druge.
Island nije došao do baraza slucajno.Istina je da je njihova grupa bila najlakša ,ali pogledajte roster Islanda i gdje im igraju pojedini igraci,cardif,totenhem,ajax,bruge,sampdorija... Gudjonsen je igrao koliko ja znam za celsi i barselonu.Ne bih rekao da su im šanse samo 15 % kako neko rece.Hrvatska je favorit ,ali biti ce to mnogo neizvjesnije nego sto se cini na prvi pogled.
Poziv ! Pozivam svu raju koju zanima posao i zarada na internetu, da mi se jave na adresu: [email protected] Potrebne kvalifikacije: posjedovanje PC, malo slobodnog vremena, volje i želje za poštenom zaradom !
Nije Island uopste naivan kako se cini vjerujte mi!
Pusti te instant reprezentacije. Sjetite se baraza od prije dvije godine i senzacije zvana Estonija. Irska je prekucala, a da bi ta ista Irska bila ubjedljivo najgora reprezentacija na Euru. Sportski je nadati se, ali klasa, iskustvo, znanje je na Hrvatskoj strani
Nedvojbeno je da je Hrvatska u ovom trenutku igracki kvalitetnija reprezentacija od Islanda ali to i ne znaci da je bolja, cak suprotno mislim da je Island u mnogo boljoj formi od Hrvatske a tu je i unutarnja sloga ekipe Islanda koja trenutno ne da ne vlada u reprezentaciji Hrvatske nego je totalno losa, s tim da moram naglasiti da je ovo Islandu velika prilika i siguran sam da ce svi dati 200% da ostvare cilj!
Island je mogao gore proći to stoji. Al fakat nemaju šansi ili recimo 85-15%.
Realno island ima šanse kako god da se rvacka postavi
E ako Hrvatska ne pobjedi Island, onda ne samo da nisu ni zaslužili ići na Svjetsko, nego nisu zaslužili da više ikada igraju fudbal!
Ne podcijenjujem ja Island već mislim da Hrvatska ima jači i bolji tim. Znam da danas svako svakoga može dobiti ali realno gledajući, ti misliš da Island ima bolji tim od Hrvatske?