Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Između dva divna naroda sa dušom, Iraca i Bosanaca, u ovom slučaju navijam za "moje". Napred Bosno! Pozdrav iz Beograda.
Tooooo Beograde...Nadam se da te i ovi sa Pala i Lukavice citaju.
onill me potsjeca na mulalica😂 celtik je trenirao skakao ko majmun po klupama😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NEKA NAŠE KONDICIONO PRIPREMI AMEL TUKA
Klocu tebe je neko već razbio izgleda, posljedice su vidljive.
Klocu ti nikako nemas potrebe da pises "nasi"
samo da pitam zar nosioci prvu tekmu ne igraju u gostima
Prokletstvo baraža koje nas prati stalno je i sada došlo do izražaja, da sam se kladio - kladio bih se na to da cemo dobiti irsku .... da je bio i portugal njega bi dobili .... IMaju velike šanse protiv nas svakako - ako budemo igrali kao do sada nemamo se cemu nadati u baražu, ali ako promijemo mentalitet i pristup igri i budemo na nivou, onda se možemo nadati ... svi su strepili da ne dobiju irsku koja je i njemce pobijedila i igrala neriješeno .... ko bude više želio na EP taj ce ici ....
Moj Irske selektore...Morati nadigrati i moći nadigrati su dva različita pojma.
Jedno je morati a drugo je moci. Nadam se da ce i irske kladionice razmisljati na isti nacin i staviti neki pristojan koeficijent na pobjedu Irske. Da i ja jednom odigram siguricu.
Jedno je sigurno: od svih utakmica baraža na ovoj nasoj će se najviše popiti.
Mozete samo da nam popusite kuLac!
ja navijam za katolike.
Ja cu navijat za bracu Irce usred Dublina
Sve je u Nasim rukama valjda ce biti sreca na nasoj strni.Idemoooo na Euro 2016
Imaju šansu al' kad čučnu hehe
U Zenici ne primiti gol. U Dablinu nerijeseno uz postignute golove.
'Ta će irska, 54ta na rang listi, pustili im švabe pobjedu, nije im rezultatski značilo, ovi se nabrijali i sad su kao motivisani nesto, nigdje veze, GAZZI MEŠA !
2012 godine smo igrali prijateljsku sa njima, zgazili su nas trkom i agresijom. Tada su pobjedili 1:0, i jos su imali nekoliko 100% sansi, jednu precku i stativu. Mi nismo napravili niti JEDNU gol sansu. U ovim kvalama su pobjedili Njemacku i igrali remi sa njima, ako budemo igrali kao ove kvalifikacije ima da nas napune do vrha. To su fakti, sve ostalo su mahalska blebetanja.
FRIENDLY: Ireland 1-0 Bosnia-Herzegovina (Irska - BiH) - Eurosport Highlights 26-5-2012 https://www.youtube.com/watch?v=wJiq-Ee_9Gg
Ovo je najrealnija analiza. Zasnovana na faktima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A šta je rekao Mehmed O'Bażdarević?
Imate šanse kao i mi protiv Portugala što smo imali...
Ma prolazimo mi ovo, samo hrabro i sa 110% snage