Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj bolan s tom njemačkom ste dosadni, desila im se loša noć i pobjedili ste, mi ako samo budemo htjeli i igrali srcem gotovi ste!
ma nije im se ni losa nic desila.. ubili ih Njemci.. nisu imali srece.. oni iz jedne akcije i jednog suta zabili gol.. a Nijemcima svakako bila bezvezna utakmica jer nisu imali nikakve opasnosti da se ne kvalifikuju.. ali ne treba potcjeniti Irce.. Borbena i karakterna nacija koja bez obzira na sve jako voli svoju zemlju.. tehnicki smo puno bolji.. samo im trebamo i u trku parirati i to je to..
padnu naši dva-tri puta blizu 16-erca, Mire struni golmana, Džeko Vedo i Đuro odrade svoje i alajhmanet irci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pjanic i Dzeko ako budu na visokom nivou , ne bojim se . Dodao bih tu jos Lulica i Viscu.
I Begovica :)
i medunjanina,i đurića,i mujdžu i još deset igrača
Da je Pape još selektor i da igra Bolić sigurno bi pobijedili. Ovako, mrka kapa...Žalit ćemo mi za Safetom...
Podrška Zmajevima !!!
Njemačka?!?!?!17 šuteva u okvir gola,posjed lopte 60% neće pa neće.Irska imala 2 šuta i "ćorak" završio u mreži...
Ovaj O´Neill skinuo gace braaa sad ih treba natrpati , a prije 2 sedmice je bio siguran u pobjedu, toliko o Ircima i mudima haj sad Peace ..
Pa selektor Irske koda mu je ovo prvi put da su nekog pobjedili od kada postoje, samo Njemačku spominje...Smijem se kladiti sada u baražu da im je recimo Njemačka poderali bi ih ko novine..Njemačka da je igrala kako znaju, Irci ne bi prešli na drugu polovinu terena. Ne treba ih podcjenjivati, ali brate preserava više s Njemačkom...
Federacija ce ih poderat.
Potpuno objektivan komentar, šanse su nam fifti/fifti ! Želimo sve najbolje našim zmajevima, ali samo uz 150% zalaganje možemo proći Irsku, nisu oni nimalo naivan protivnik ! Puuuunno sreće našim zmajevima !!!
Svu sreću ste spiskali na Njemačku... :D
Čuj pobjedili Njemačku i to im je kao alibi da će i nas pobijediti. Olako zaboravljaju da smo mi u sred Pariza igrali neriješeno sa Francuskom i to ih nadigrali momački. A u ovim kvalifikacijama na svom terenu i nadigrali Belgiju.
Martine, nešto si mi zabrinut. U svakom slučaju neće ti biti lako, igraš u petak, trinaestog u mjesecu i u Bosni i Hercegovini. Spojilo se nezgodno, nema šta.
Milaaaaaaaaaaaaaaaan Djuuuuuuuuuuric!
Naravno da im je Njemacka dala krila i otvorila oci. Nadam se da ce ih Mesa sa saradnicima dobro prostudirati i odgovoriti posebnom taktikom.
I govorit ce poslije utakmica o zalu zbog ne prolazka na euro
jes se mnogo nagovorio....al ta ce on!