Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što su se braca srbi nakotili na klixu a svi u svojim srcima potajno prizeljkuju pobjedu svoje jedine domovine Bosne i Hercegovine.
Deri grkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Amra ce Dzeki smotati zapis u sarmi.
Brao Sakibe!xD
'taaa je Škiba, levat
nikad ovoliki broj djikana nije bio na Klixu, Smrdalja sve više i vše
koja to pravoslavna reprezentacija zna igrati fudbal? Pa ove su Farska Ostrva 2x nakantali prosle kvalifikacije. Znaju to i Rusi zato su uzeli da budu domacini da se ne sramote.Pravoslavaca sta ima sanse da vide Rusiju je do sada preko grba tzv republike srpske istetoviralo sat da se ne sramoti. Nije Skibbe Rehagel da opet cudo napravi.
Bošnje niti Deda Mraz vas neće spasiti potopa sa Grčkom!!!
Grcka sa pola snage gazi bosnjacki potocic
Edukativni video o tome kako se nositi sa negativnim i pozitivnim komentarima iz okruzenja: http://bit.ly/2elyf0a
Sa Medunjaninom u sredini i Lulicem na lijevom krilu, mi nemamo sta traziti u Grckoj.
Grčki selektor može mirno da spava,BiH reprezentacija jedino može pobjediti Lihnteštajn.
skibbe je doktor fudbala za onu ublehu baždarevića. strah me debakla i pored toga što je klocina u formi
i ja bi isto rekao da nije u jebenoj formi dzeko,pjanic i ibisevic ali ovako vjerujem
@laznipatriotaizsda bgt u kojoj drzavi ti zivis ?? ako zivis u Bosni zasto pljujes po svemu sto je vezano za istu. Idi druze zivi negdje gdje ti se svidja. Ako zivis negdje drugdje zbog cega imas potrebu da citas bih portal? znas da je tanka linija izmedju ljubavi i mrznje, a nekoga koga mrzis ili ti je pak svejedno ne spominjes na svakom koraku, ti maca volis ovu drzavu.