Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mudjosi vidomo vas u barazu ..kako ispadate naravno (sta drugo ) da vidomo opet kako kukate i placete ,kriv sudija ,krivi oni ..ovi he he he bice super kad vam Blater opet namjesti najacu repku u barazu samo da vas izbace he he he !
izgubiti od andore, srbije, lihtenštajna... jednostavno neoprostivo ! potpuno opravdan otkaz.
kmeeeeeeeeeee, kmeeeeeeeeeeeeee mrzi nas evropa , SAD kmeeeeeeeeee, svi nas mrze, kmeeeeeeeeee srpcici jadni ste i bjedni i stvarno vas niko ne voli osim one grcke ciganije
Hahaha napisase komentare Azijati imena Muhamed , Ibro , Hilmo itd kojima je najveći uspjeh sljedeća odbojka , ili poraz Srbije ili Hrvatske ! Azijati i njihov najveći domet u sportu je BARAŽ , zbadanje Nozevima , traženje sadake , plakanje i lizanje čmara svakom okupatoru . Azijati sprema se razbijanje N/F PiH Osim je vani slijedi razbijanje svega sto se nogometa tiče.
Ispada da je tolika sramota izgubiti od Srbije da se i nakon obične prijateljske utakmice smjenjuju selekteri koji su doživjeli poraz.
Pa ja bi te iz drzave otjerao gdje ces od smrdije izgubit! U Europi ih svi nabijaju ko kantu vi izgubite od njih. Nek su te otjerali.
Svi golovi na 4 fudbal .com
PRVIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!