Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maradona nikad nije osvojio Copa Americu. Baš kao ni Pele.
velika je greska prvo sto MARADONA nije ostao selektor par godina da se to desilo Argentina bi bila prava na slijedecem svjetskom prvenstvu a mozda i na ovoj Copa Americi!! DIEGO OOOOO DIEGO OOOOO! A mogu ovi realoljubci pricat sta hoce, ali kad kazu MESSI ustanu!!!!
mog\'o bi se ti cut sa susicem, njemu jos nije jasno zbog cega navijaci zvizde ;)
nek neko osamari messija za mene.
S DIEGOM ne može niko!
kako si ti brate glup.Po tvojoj logici Zidan nema pojma jer je ispao u grupnoj fazi SP, Rooney i kopanija kante nisu se kvalifikovali za Ep itd. Imaš logiku koja je samo tebi jasna, tebi je izgleda igrač koji sam uzme i sve pobaca do gola, pa brate ovo je timski a ne individualni sport
eki \"Shvatamo zašto su nas navijači izviždali\"! E stvarno ste pametni kad ste to skontali,mislim ja sam fasciniran,vama i vašom igrom(pogotovo messija)
Vazda ista priča sa njima, strah od imena, sastav na papiru da se izvrneš, a na terenu jedno veliko ništa. I tako godinama...
vahahahaha sta sam vam ja reko za messija on je kanta bez pasova xavija i inieste
Ta će messi, ta će argentina :D