Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TE BOSNO KO B.O.G.A, VOLIM TE BOSNOOOOOOOO ZIVOTA MI MOGA, SAMO ZA TEBE MOJE SRCE ZNA, SAMO ZA TEBE I ZIVOT SVOJ DACU, SVE DOK MOJE SRCE TREPERI SAMO ZA TEBE NAVIJACU.
Bice 'gutavo'
Džaba vam internet propašćete ko Grčka.
e Grci pazite se... ne jedite nista sto vam periguuzi spreme, zatrovace vas svojim fekalijama. oni navikli yeebat ih..... ne moze im nista bit
Sramota sto se u Zenici igra!
KARAM DZORDA tamo gdje najvise voli,republika srpska je GENOCIDNA TVOREVINA,postala tako sto je dobar ali glup srpski narod zatrovan od strane svojih Dodikovskih paganskih lidera ostavljen na breme vremenu da propadai proslosti da ga grize,nazalost i ono malo moje brace koja je u republici fola srbopravnoj propada zbog toga sto u tom kvazi entitetu glupost je vrlina a ne mana,pa se tom parolom vode isti nacionalisti,BITI PIJAN I GLUP , i ljudi ne nasjedajte na provokacije koje vam dodikovskih mesetari serviraju pod laznim ALIASIMA ,sve je to doslo iz iste kuhinje doktora Karam djica !!!
Samo nezz kako ima zivce da na svaki komentar klikne dislajk po 100 puta :/ RETARDOS ! nezz tacno kako ovo radi ali vjerovatno koristi HIDEMYASS ! kako bi promjenio proxy i dobio mogucnost da glasa vise puta :)))
Pozdrav Zmajevima iz Splita od ekipe Torcidasa ,puno srece i uspjeha na jednom od najljepsih stadiona na Balkanu i da vam porucimo da Zgazite ko Muhe ove grke ,ista gov n a samo u drugom pakovanju .Zalosno je sto nasa braca iz Hercegovine,ne navijaju za svoju drzavu BIH, jedno je nacionalni tim a jedno klub Hajduk za koji se navija.Bosna treba da igra na Bilinom ko sto Hrvatska treba da igra na Poljudu Bilom,a neprijatelji nek crknu ,mi cemo vas uz vino i srdele bodriti i navijati.GRKE NA GRADELE, BOSNO UZ TEBE SMO ,nije bitno koliko je navijaca 10.000 ili 50.000 kad svi navijaju srcem !!! I nema boljih cevapa ko na bascarsiji,pozdrav svim Bosancima i Hercegovcima !!!
Jesul' iskali sta podase?
ne znam šta bih bez klixa i komentara ovih stručnjaka :D ovo je očigledno navala kvazi-sr.b.a na klix.ba (inače najčitaniji BOSANSKI portal) gdje komentarišu o utakmici BOSANSKE reprezentacije i o BOSANSKOJ državi, naravno na BOSANSKOM jeziku, i svi ih razumijemo, jer BOSANSKI jezik je postoja i 400 godine prije nego li su sr.b.i slavili svoj poraz na kosovu :) sve u svemu, neBOSANSKI levati liječe svoje komplekse ovdje i u potpunosti je nepotrebno voditi polemiku oko toga ko je na 24% teoritorija, jer se dobro zna da RS neće još dugo :) u prilog svemu, sutra naveče će vas BOSANSKI zmajevi svi ušutkati, i vi, licemjerni iz.m.e.t.i, navijat ćete za BOSANSKE ZMAJEVE 2014 praveći se da ste normalni. a svi znamo da ste iskompleksirana ga.a.am.a.d :)
NA FACEBOOKU POTPISITE PETICIJU ZA POKRETANJE TUZBE PROTIV TAKOZVANE BOSNATV ! BANDA JE UKINULA BHT1 I FTV OD PROSLE SEDMICE SVOJIM KORISNICIMA, MADA JE PRETHODNO UREDNO NAPLATILA GODISNJE PRETPLATE ! BANDU SAMO NA SUD, BAREM U UREDJENIM DRZAVAMA ! ....BRAVO....to je pravi odgovor za pohlepnu b.a.l.i.j.s.ku bandu, takozvanu bosna tv i 'ayat tv, koja zrtvama agresije, protjeranim bosnjacima, servira samo c.e.t.n.i.k.luk u svom takozvanom programu, a hoce extra v.i.p. cijene za prenos utakmice !! BANDU SAMO NA SUD - BAREM U UREDJENIM DRZAVAMA! I OTKAZIMO PRETPLATU ! PROGRAM IONAKO NE VRIJEDI NISTA !
gvineja priznala nezavisno kosovo.. 99 drzava.. Jos 1 do 100.. A genocdina presjecena u brckom.. Tuzlanski bazen pun Bosnjaka..
NA FACEBOOKU POTPISITE PETICIJU ZA POKRETANJE TUZBE PROTIV TAKOZVANE BOSNATV ! BANDA JE UKINULA BHT1 I FTV OD PROSLE SEDMICE SVOJIM KORISNICIMA, MADA JE PRETHODNO UREDNO NAPLATILA GODISNJE PRETPLATE ! BANDU SAMO NA SUD, BAREM U UREDJENIM DRZAVAMA !
_L0pta_je_0krugla_ali_Bosnjaci_imaju_pun0_slabiji_tim.._M0zda_uspiju_izvuci_nerijesen0_i_to_im_je_maksimum_d0meta_a_o_p0redjenju_sa_Brazilcima_da_ne_g0v0rim0!_Meni_je_i0nako_svjedn0_za_te_njih0ve_zmajeve_i_za_k0ga_ce_0ni_navijati_praticu_i_navijati_za_Hrvatsku_ka0_st0_ce_i_Srbi_za_sv0je_ali_izmedju_njih_i_Graka_Jasn0_je_da_ce_i_Hrvati_i_Srbi_navijati_za_Grke._Ne_treba_pun0_da_se_shvati_zasto_te_zmajeve_p0drzavaju_sam0_Bosnjaci_muslimani_a_ne_i_drugi: http://www.youtube.com/watch?v=WnSZoj8sQWE
samo vi hvalite polje a olimpiska ljepotica nek propada,nece bosnjo da zaradi milion od ulaznica,da se bosnjo pita hrvati nebi igrali u zagrebu nego u osjeku,zarad neciji hirova,susicu ostani u zenici nemoj ici u pariz kad tako volis ze,spaha sto nisi potpiso za celik eto volis rusku klimu,dzeko kad ti fali sarma potpisi za zelju imaces svaki dan
Zenicka ljepotica je spremna da ugosti zmajeve i helene, te politicare, Hanku Paldum, Selmu Bajrami i ostale koji su dobili ili ce dobiti ulaznice na poklon.
Dijaspora i gizonje iz politikr su uzeli sve karte nece tu biti pravog navijaca osim onih 50 momaka iz BIH Fanaticosa FUJJJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!