Zbog brutalnog starta na Wernera
0
Sejadu Salihoviću četiri utakmice suspenzije
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je Sejo uništio Tursku svi ste uzvikivali njegovo ime, :D Sad tišu :D
opravdano...mada mi je jedan od najdrazih igraca...ovakvi startovi unistavaju karijere...svaki divljacki start treba kazniiti najostrije
Seljak iz VLASOENICE goram dolam
sandžaklija
seljak
Sejo dodji gore kod nas u Bochumu ima ekstra dobar puf. cijena sitnica, 30 EUR eto ja cu ti 1. turu platiti
jel sejo dobar s glavom, uvijek je pod nekim suspenzijama !!!!
sikira me Sejo, da nece i protiv Grka kakvu pizdariju napraviti pa ce nam biti kao protiv Portugalaca igrati sa 10 igraca
Ja ga zvao u Stuttgart da dođe, a on nece zbog nekakve cure koja vrti oko malog prsta njega i jos par njegovih suigraca, zato se i ponasa ovako u posljednje vrijeme.
http://www.youtube.com/watch?v=0BRKwjN6Y2w
glupak obicni i nikakav igrac
jest ga pokosio, ali volim ja seju i dalje (seja hahaha)
@sale Kakva njegova karijera....Da išta valja otišo bi iz toh indijanskog tima.I Vedo se bio ukiselio u Hofenhajmu.Ne znam ima li taj Salihović uopšte ambiciju da makne svoje zovegu iz tog pizdinzinzhajma..... A da je seljak-to jeste,seljačina mrtva koja tersa i hoće ljudima noge da polomi!!!
seljačina ona iz vlasenice samo nas sramoti
Koja seljacina je ovaj Salihovic, strasno...