Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo LAfe moj , puno zdravlje i srece u 2015. godini i aBd da se u stilu vratiš u repku , da zablistaš onako na tvoj svojstven nacin :))
Bravo Sejo majstore!
Igrač za veće klubove od Hoffenheima, ali nije sve u karijeri...ako je čovjeku lijpo tu, blizu porodica tad ima smisla. Mislim da se nedavno pisalo da je prije nekoliko godina odbio Bayern baš zbog porodice, ondnosno roditelja s kojima živi u blizini. Svako dobro Sejo, nedostajao si reprezentaciji u ovim utakmicama.
Dobar za izvlacit drva sa Olova :)
kud tebe izvuce iz rupe
Sejo legenda,volim one njegove slobodnjake covjek se sav rasklopi kad ih izvodi...
Sve je to lijepo,al kad cemo docekat da ubode iz slobodnjaka za repku?!Il Pjana,il neko treci!Il makar penal!