Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u 12:00 ce ga traziti Abramovic koji ce se posvadjati sa Murijnom oko 14:25 a u 17:00 dok se ovi svadjaju oko Dzeke ponudit ce Bayern :D
Lijep ovaj seik :DDDDDD
@meme pa jarane isfurano davno
samo chuck norris moze kupiti Džeku :))
niste normalni za ove pjesmice :D al ste mi dan popravili hahahhaa k.u.r.a.c dobar dolican...cestitke!!!
fuj@ Eh sto bi ti podijelio sirotinji mogu mislit.Navikao si haman na donacije jadu.
ti si mozda pametan, al ti je prica bezveze, totalno
džeko je fino rekao.. ne ide nigdje do ljeta ali nije rakao kojeg..necega pustiti lako iz volfsburga da su to htjeli prodali bi ga nakon sto su titulu osvojili uzeli veci novac... ne bih mu davali prihode oko 5 mil posezoni + sponzori ... iako niste znali u engleskoj su najveci porezi na place igraca oko 40% zbog toga vecina zvijezda bjezi u spaniju i italiju .. tako da to ne odgovara njegovim agentima.. izracunajte pa ce dobiti jasno zbog cega mu nedaju u englesku...
Dzeko prelazi u Rajovaljekano..prema pisanju spankih novina mundosport.....no Uli Henes ponavlja: \" nein, Dzeko sigurno ostaje do kraja sezone\".
mamu im bogatu
Edin juce igrao u splitu mali nogomet njegovi pobidili coik pravi sigurno odlazi i njemacki bild pise o tome sritno
izgleda da je dzekina pjesma ona \"necu necu dijamante\" :D
Cudno, sto Bayern suti. Jeli ipak ta dva Braca Honess saradjivaju zajedno. Bayern bi mogao dati 30 Mill. + Klose i van Bommela za Wolfsburg. Onda bih mogao Dzeko u Bayern. Cudi me nesto.
Vijest \"Šeik nudi za Džeku 35 miliona\" je već stara vijest. Transfer je već okončan.
Vidi njuske ciganjske ko da se na Vratniku rodio...
@ dzekson da piste da je kupljen ali nije to jos sve gotovo izgleda
ja glasam da ide al da ne sjedi na klupi kao mnogi igrači prije njega