Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA KAKO VAM NE DOSADI OVAKVE DEZINFORMACIJE NAM PLASIRATI. SVAKI DAN NEKI DRUGI KLUB. SUTRA ĆE BARCELONA BIT.....
Oni to rade za pare, Sušići plaćaju. Ostalo od SP-a. E moj Safete, nekad te narod cijenio, al kad vidjose da nemas nimalo obraza, dzaba ti tvoja "slava". Htio je u Inter, sad hoće u Napoli. Pa de eto igram po terminima, ne žale se na mene, volio bih za Majorku ili barem Tenerife igrat. Hvala mom budućem menadžeru.
Zvat će ga u reprezentaciju ponovo, a zato mora postojati neki razlog pa plasiraju izmišljotine po novinama.
Zamislite samo njegov CV koji bude predavao u Kolinu iz Ustikoline: Od 2007 do 2009 zamalo presao u Liverpul, 2009-2011 navijao za Bayen a zamalo presao u Borusiu Dortmund, 2011 do 2012 Trebao da igra za Real ali nije, al zamalo. 2012 -2014 SEKUNDA je falila da predje u Barcelonu, 2014 do 2015 zamalo da predje u juventus, 2015 trebao da predje u manchester ali ovi kupili tamo nekakvog schweinsteigera, od 2015 veliku zainteresovanost za ovog talentovanog fudbalera pokazao FK focanska jabuka....
Kralju, ovo treba uokvirit.
Amidza ga nije uspio prodati pa sad pokusava pijani babo. Najveca prevara od igraca do sada vidjena na ovim prostorima.
Njegov babo je bio u svoje vrijeme igracina!Samo da znas!!!
Bio je i Maradona ali je narkoman. Bio je proslo vrijeme,Sead se sad provaljuje po Belgiji a mali Tino ga finansira,eto to je sadasnjost.Samo da znas
Posto se dokazao na klupi Hajduka, mozda ga uzme neki Merhabaspor, fali im jedan na treningu treceg tima!
Momak je izgubio mjesto i u Hajduku a da ga kupuju velikani iz serie A Susici su poslije rata najvece zlo BH nogometa, prevara na kvadrat
Kad je Shuskava Teletina dosla u Evijan, morala potpisat da nece traziti da dovedu netjaka!
HAHAHAHAHAHAHA JE MOJ PRVI KOMENTAR , KAD SE SMIRIM NAPISACU DRUGI HAHAHAHAHAHA
nisam citao clanak al jasta su
haj Seade i Safete prestanite vise lagati, priznajte da vam je Tintin sranje od igraca i da ste ga vi nepotizmom uvalili u reprezentaciju. hvala Bogu pa vi ne upravljate vise.
Da ga hoće više uzeti ta Barcelona ili Real ili Inter...pa da odahnemo vise. Ovako ne mere da spavam od brige sta će biti snjim.
Nema dalje ... Hamsik ce cekat svoju priliku sa klupe ... Mozda TSS dobije i kapitensku traku kao novajlija ...
hahahaha... ovo susici su stvarno nevjerovatno smijesna porodica. Ovo mi ici na one price i onaj transfer kada je slavni Sirovica presao iz Hrida u Vrbanjusu za tri sira edamera i dvije gajbe klipace!
Zbog vas Sušića mi se skoro bila zgadila reprezentacija...nek ide gdje hoće..
Sereš sinko.