Arsenalovac ispunio obećanje
441
Sead Hajrović stigao u glavni grad Slovenije
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce on ce doci, patriotizam i ljubav prema domovini to ti majka rodi, to nije nesta sto mozes kupiti ili postati to imas u sebi, a domovina je u prvom redu pitanje srca. Drazi su mi igraci koji igraju srcem i bespostdeno kao barba i bola, onaj koji ima duboku ljubav prema domovini kao sergej barbarez sto je ima on je bosni dao sve a nista zauzvrat nije trazio e to je patriota medju sportistima i svakako jos dosta njih. A ko nece da igra ne mora, treba da zna da nije bosna tamo neki zastrti tepih koji ces uprljati kad krocis na njeno tlo, bosna je kako rece u onoj pjesmi bosna je najljepsom zemljom zastrta koju zalijevaju najljepse rijeke. I ko hoce da igr aigrat ce ko nece ko ga sljivi i ne treba nam moze bosna i bez njih
svaka cast. ovako treba postupati prvo dodje da vidi kakvo je stanje i atmosfera u savezu i onda sam odabere koje ce drzavljanstvo da ima. susic je dobro rekao da se nemoze niko natjerati da igra niti izmamiti nagovoriti da igra. vec treba svaki igrac sam odluciti se i opredjeliti za koju ce reprezentaciju igrati i onda ocekivati poziv.
@mrak I ja ne želim da gledam gologuze rokače na svakom ćošku ovog portala, pa ko me pita? Eto pomirila sam se s tim, a i ti ćeš vala sa mladim Hajrovićem. I ne može bit' portal sekularan idiote, nisam te tako vaspitala.
'Sekularna' znači država u kojoj se vjerska lica ne petljaju u rad države - samo to i ništa više, papčiću zadojeni.
Ti si jadan i bijedan, nepismeni mrzilački štakoru
@Ko ne ocekujte "patriotizam i ljubav prema domovini" od djece koja Bosnu poznaju samo sa foto-albuma i iz prica roditelja. Bolje bi bilo da im pruzimo priliku da zavole Bosnu. @sadeta to sto ti zoves moljakanje se u normalnim drzavama zove "lov na talente" i postoje timovi ljudi zaduzeni za to. ne zaboravi da nasu (nikad jacu) repku trenutno cini minimalno 70% igraca iz dijaspore.
Izdajica do izdajice gadi mi se moj narod gadim se sam sebi zbog ovakvih ljude! kakve to mi gene imamo .....
Ako vam treba novaca, a provodite puno vremena pred računalom, onda vam preporučujem ovu stranicu. Ovdje možete gledati reklame i biti plaćeni 1 cent za svaku pogledanu reklamu. Također možete ispunjavati ankete i biti plaćeni nekoliko cenata po anketi. Registracija je besplatna, isplata je sigurna, a može se i dobro zaraditi. Ja sam, primjerice, zaradio oko 150 dolara u 1. mjesecu ove godine. Ovdje se možete registrirati: http://www.clixsense.com/?4986151
Od svih fotografija mladog Hajrovića, Klix je našao ovu gdje uči fatihu. Kakva se poruka šalje ostalim potencijalnim kandidatima za A tim? Jadno je i bijedno da tzv. novinari ovog portala manipulišu sa vjerskim osjećajima čitalaca. Ovako se stiče dojam da je pozvan na druženje samo zato što zna proučiti fatihu?!?! Poštujem svačije vjerske običaje i navike, ali im nije mjesto na sekularnim javnim portalima, ili bar onima koji pretenduju da se prikažu kao takvi. A Hajrović neka izabere šta misli da je najbolje za njega.
Mali je Bosanac i mali ce da rastura :)
DOBRODOSAO SEADE TOPNIČE, U ZMAJEVO GNIJEZDO !!!
Lijepo je to sto si napisala ali zasto se Djokovicu ismjiavate kad se prekrsti?Licemjerstvo,sto li?
In Febryary 2013 he was invited by the Bosnian Football Federation to attend their game against Slovenia that month. Hajrovic accepted the invite, and seems set to switch his allegiance to Bosnia
pa ko ovu informaciju vec napisa na wikipediji :) haj fino, up to date :) http://en.wikipedia.org/wiki/Sead_Hajrovi%C4%87
Ovaj mali je bolji i od Vranjesa i od Svrsajevica. Ali posto imamo reta*diranog selektroa, i ovog Seada cemo izgubiti. Zivi bili pa vidjeli.
Šta rade na portalu fudbalski antitalenti Vlasi ?? Vi ste u ragnu Kajmanskih Otoka i Burkine Faso
Šta radi Twitter Edina Džeksona : D Kakva CIA i FBI