Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mourinho je propo..Barca ga je ubila,Dortmund zakopo a United ce mu nadgrobni spomenik uradit...sa Porton je uzeo lp jer te godine su ostali katasrofa bili.a sa interom je imo brutalnu ekipu...sa planetarnim Realom meda ne može. A kao covjek je obicno smeće i kompleksaš.boluje od bolesti Messiizma. Upropastio je Real i napravio mesare od njih. Ferguson će ga s onom omladinom i djecom rastavit na dijelove.toliko.XY
Ne bih komentarisao, Murinja ili volite ili ne, to je stvar ukusa, a o ukusima se ne raspravlja. Nego, podsjeti me ovaj čovjek na neke sjajne igre naše repke protiv Danaca, prvenstveno 97' kada je na Koševu primio 3 komada, kao i na onu iz Danske, 0:2 (nije on branio), jedna od, možda, naših najboljih utakmica.
Bryan Robson ce preuzeti mjesto zbog 13 god. duge kariere u time i jer je trener.
Koja glupa izjava.Ovo je isto kao da je npr Slobodan Janjuš rekao Wengeru da nikad neće biti trener Željezničara.
Pa budaletino danska, Mourinho je trener Real Madrida najvećeg kluba na svijetu svih vremena.Nije to trener koji čuči 50 godina u jednom klubu,sa korumpiranim i potplaćenim savezom(FA) i sudijama poput Webba,Klattenburga i ostalih lopova te političara. Nije to trener koji ne smije da izađe čitave karijere iz svoje avlije tj zemlje jer zna da u inostranstvu ne bi osvojio ništa.Jedan i jedini najjači-special one!!!!!!
Čmarinjo je najveca trenerska seljacina u posljednjih 50 godina u svijetu fudbala. Samo neka bu*ala u Unitedu ga moze postaviti za managera. Za United bi idealno rjesenje bio David Moyes. Navijac sam Arsenala, i volio bih Moyesa vidjeti na klupi Arsenala da kojim slucajem preferira ljepsu igru, kakvu preferira Wenger. Ovako je on idealan za United koji nikad nije umiraou ljepoti. A Jurgen Klopp u Arsenal. Čmarinjo moze u ove vjestacke tvorevine bez historije kakav je i on sam : Celski, shitty i ostali.
vjerovatno ce bit, a ako bude tebe ce sigurno tutnut negdje u pm. legenda si od golmana, al tako ti je.
Za sve one kojima je kladionica hobi i vise obavezno neka nas posjete http://bet-tips.cogia.net
Manchester United je od 1878 do danas (135 godina) promjenio 21 menadzera, tako da sumnjam da bi Mourinho koji mjenja klubove cim titulu osvoji napusti klub, imo sanse za Manchester
Unitedu treba menadzer koji radi na duge staze, i stvara ekipu od prvobitno odgojenih igraca u klubu, ili kupljeni veoma mladi da bi se mogli nauciti da igraju i ponasajuse onako kako to United zeli.
Glory glory, vidimo se sutra!
hahaha svi ste vi strucnjaci a ustvari ne mozete ni orlić da vodite....dok SPECIAL ONE svaki mjesec bogatiji za 1 milion ako ne i vise,vi za kafe skupljate....
WC MADRID!!!!!!!!
Mourinho,trener koji kada dodje u novi klub nastoji stvoriti veliki rat izmedju najvecih konkurenata i svog kluba.On stvara rat sa novinarima sa medijima.On jednostavno okrece sve protiv svojih igraca i daje im jedan nevjerovatni motiv.On ima jednu nevjerovatnu trenersku viziju.Majstor knockout faze.Uspio je sa autsajderima (Portom i Interom) osvojiti Ligu Sampiona zato sto je tada imao podrsku predsjednika i navijaca oba tima,a to nije imao u Chelsea i sada u Realu,ali ponovo smatram da Manchester United nema sansi protiv Reala nisam navijac Reala,ali ipak Unitedu ne dajem ama bas nikakve sanse.Mnogi kazu da je aroganta,nekulturan,primitivan,vulgaran,ironican,ali ustvari to je jedna Trenerska velicina i osoba sa velikim srcem.To je The Special One !!!
jeste da si bio zvijer golman,ali nisam znao da su ovoliko DANCI glupi :)))