Odlazi iz Rangersa?
0
Saša Papac na meti Middlesbrougha
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu li svi igraci potpisali se da nece igrat kad je bila ona pizdarija, pa svi pojli govno. jedino je papac ispostovo to i ja ga cijenim zbog tog (mada bih volio da igra al et...)
Papac ti nije nikakav karakter budalo, njega samo k.urac zaboli za BiH i za reprezentaciju. Nije posao igraca da se brinu o celnicima i rukuvodstvom. Njihovo je samo da igraju sto bolje mogu i to je sve.
papac je jedan od rijetkih ljudi sa karakterom u nasoj reprezentaciji,nije kao smece spahic i berberovis koji se ulizuju svakom selektoru jer baz njega ne mogu postici inostrani transfer
Papac ostaje papak.