Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Gadafi Haj ne s,e,ri. Nije ti ovo politika, vec sport. Sta ce Katar njima davati za borbena dejstva. Ne mogu ni svoje stanovnistvo da kontroliraju. Ja bi rekao da je ovo prije usluga za uslugu. Vi investirajte u nas PSG a zauzvrat cete dobiti svijetsko. Ko je vlasnki PSG - a. Prema wikipediji Qatar Investment Authority, preuzet pola godine nakon ove vecere. Sve jasno ili treba jos nesta objasniti.
naravno da su glasali za Katar,davno sam skontao da su im dali SP u zamjenu za logisticku podrsku tokom "intervencije" u Libiji...