Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Safete, zovi momka :D
lol
nema ga Sejo na spisku svojih klijenata, tako da nista :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovaj momak bi mogao biti sin Mome Jelovca predratnog sportskog komentatora na RTV Sarajevo. Ovaj drkan od pisarcica se mogao raspitati malo kod starijih poznavatelja sporta u Jugoslaviji. Pardon Klix je portal a ne sportska agencija.
Zabio momak u kraljičinoj bašti
Parla engleski k'o maternji.
Još samo da je naš'o princa...
VASA BALIJSKO-POTURICKA PODLOST NEMA GRANICE.DA NEMATE OBRAZA I CASTI JE VISE NEGO POZNATO A SADA STE PREVAZISLI SAMI SEBE.EVO I ZASTO. 1)KAZETE OTISAO IZ SARAJEVA SA 6 GOD.MONSTRUMI UMOBOLNI,KAKO DA DETE OD 6 GODINA U SRED RATA ODE NEGDE.NIJE OTISAO NEGO PROTERAN.SVI DRUGI NARODI KOJE SU BALIJSKO TERORITUCKE HORDE ZLOCINACA PROTERALE SU SAMI OTISLI.KAO BILO IM DOSADNO,MONOTONO NA NJIHOVIM VEKOVNIM OGNJISTIMA I RESILI DA ODU.SAMO STE VI POGAN LJUDSKA KAO PROTERIVANI. 2)KADA SE RADI O POZNATIM SRBIMA I HRVATIMA ILI NEKOM OD NJIH O KOME SE OBJAVI NEKA POZITIVNA VEST ONDA SU ONI KAO VASI.TADA SE KITITE TUDJIM PERJEM O NJIMA HVALOSPEVI.INACE SMO CETNICI,USTASE,GENOCIDNI,ZLOCINCI ITD.SRECA NASA PA SMO DAVNO PREPOZNALI VASU PODMUKLOST I SADA VAS KONTROLISEMO NA TIH VASIH 24%RETERVATA-TERITORIJE .
Zaustavite Kosmos, nasli smo najgluplju osobu. Cestitam gospodine!
Znam da si frustriran zbog svog azijskog porijekla koje si stekao kad je sablja zakon krojila. Dicim se sto sam dijete "Poturice" te zato i imam evropsku krv. I da ne zaboravim, evo ti ovo pa procitaj da vidis ono o cemu ne znas, zesci karino. Tanjug | Četvrtak, 19. 09. 2013. - 19:21h | Komentara: 23 U RS svaki treći testirani nije biološki otac OTIDJI MALO NA BLIC a sa blica idi testiraj ponovo ADN. I mars odavde sugo!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ova vijest me tako uzrujala.... kocku secera i casu vode molicu....
Prije same utakmice su me pitali kako cu proslaviti gol........ ;)
Svugdje nas ima :)
svaka cast momak -stvarno si uspio u zivotu ma pravi si joj safete zovi ga cijela engleska zna za njega
hahaha majstor :D
''Međutim, nisam ga vidio pa sam se poklonio publici koja je gledala utakmicu" ... :)
Ovi amateri teski imaju kvalitetniju opremu od nase reprezentacije...
Kako li mu čitaju prezeime? Dželouvek? :) Bravo momče.
kad krene Džeko u Sarejevo kreni pa možeš sa njim, neće ti on ni kartu naplatiti, ima mjesta u Zmajevom Gnijezdu...
I ja sam bio jedan od najtalentovanijih igrača podrumskog futbala...