Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ovo pitari se vec pomarisali sa murijom u banovicima
ZA SARAJEVO,ZA KOSEVO,ZA HORDE ZLA SAD PJEVAM JA,DAJ GO SARAJEVO NAMA VISE NETREBA,,SRETNO DANAS
cuj ovog gore glupana sto glumi fasistu a u stva ri je slauf najobicniji.nek je on izmislio nakog predraga kojovica koji nikad nije prismrdio zelji.za njegovu hriscansku demagogiju u zelji su igrali slobodan i dragan kojovic a nikakav predtrag.glupane,glupane pa danas igraju goran,milan,mirko,lazar a bogme i IBRAHIM EDIN MIRSAD.....
VECERAS SVI NA GRBAVICU! POKAZIMO DA SMO TU I DA OSIM, ZUJO I KLAPA ZNAJU STA RADE. ZELJEZNICAR JE PRAVI SARAJEVSKI KLUB!
Gdin Blekic je iz Sdp-a, veze ti nemas.
Sarajevo ide ka tituli znaci opet je SDA stranka jaka na zalost njima stranka kupuje bodove ..........
Uprava Željezničara ide korak dalje, večeras na utakmici protiv Leotara svečano će biti predstavljeni novi dresovi za sezonu 2010/2011. Dresove proizvodi Kosovska firma \"egal\", na dresu će se pojaviti zastava svih Šipaca, a posebno raduje novi sponzorski ugovor sa pekarom \"Aspek\" koja finansira šipce u redovima Željezničara - pecivom. Bit će to veliki svečarski trenutak za manijake.
sarajevo sampion
cuj, IGRACI SARAJEVA SU SE ZALILI NA VIROZU.... pa slobodno more reci da su fasovali PROLJEV :)
ofiras se drug beze
danas ce mali tim sa grbavice albanicar nastaviti niz u porazima.