Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel vas stid placenici ????? Cestitke za Krupu !
Pa neće biti volonteri, i na mobu raditi, sta ja problem u tome što su plaćenici?!
Ajd' mars !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eh što je dosta dosta je! Sve kontam napravit ćemo nešto, a mi ništa. Imamo najskuplji tim u ligi, imamo tolike pare, a nemamo igre i trenera. Da nam Krupa zabije 2 gola na Koševu i da se mučimo 90 min sa njima, pa to je sramota za klub.
a čekaj brate,sta smo to mi pa da se kurcimo
ja sam danas naravno bio na istoku i samo mogu reci da smo najpoganiji navijaci, nije proslo 20 minuta vec svima majku yebemo...nije lako igrati pod takvim pritiskom raja Bgm momcima treba podrska. Mi jesmo losi ali se niko nece naigrati protiv Krupe, garantujem!
Stid me...
baš uzbudljivo bodovno stanje 1 2 3 4 5 6 7 8 10 :D
sta ste mislili da će ljudi skinuti gaće???bodovi su bitni jebes igru!obrni okreni i ako se ode u europu playoff plafon,ne samo mi nego i svi klubovi iz naše lige!da smo Dinamo Zagreb pa ovoliko kukanje pa hajde al ovako.....
napisao sam komentar o sistematskom unistavanju FK SARAJEVA i o igracima koji primaju plate vece od 7000 km a mrze i Grad I FKS i kliks mi je obrisao komentar. 100% sam siguran sada u to.
Ne treba nikad potcjenjivat pojedine klubove samo zato što su sa malih mjesta,eto FK Krupa je klub iz sela nadomak Banja Luke zvano "Krupa na Vrbasu"
Meni je samo drago što je Kadušić gol dao.Plaćenici neka vas je sramota.Hurtiću marš iz kluba!
Ima li nastavka u Bijeljini ,imam dobar listic pase mi i prekid ako je kvota jedan ..
Svako kolo po jedna golčina. Ova Krupa će mnogima biti nagazna mina, ne šale se ljudi.
Izgleda da nama bolje ide sa većim klubovima. Volio bih da makar 1 utakmicu mogu otići da znam da ću uživati, a ne da ću imati hitnu na brzom biranju u slučaju srčanog udara. Uvežite se više, dođite sebi! Shvatite za koga igrate. FK Sarajevo je svetinja !
Evo kao navijač Sarajeva ja se sramim pojedinih navijača Sarajeva. Klub kako god da igra do posljednje minute ti ga moraš bodriti! To je opće poznato pravilo!! Kakva Uprava, kakav Dino, kakav Hurtić ? Treba zahtjevati uvijek da se nametaju bolji standardi, ali ovo više nije način. Klub ti da pogodak u posljednjim minutama ti prozivaš Dinu?? Kakva god da je igra bila, u tom trenutku tvoj tim vodi i navijaj sljedećih makar 30 sec za njih! Pa je*o vas i Dino i Hurtić i čitava uprava zajedno.
@lik55555555 Niko više nije glup, ni lud. Treba se naći način da se otjera svako ko ne cijeni veličinu kluba i iskorištava isti na svaki mogući način u svoju korist, ali da počinju psovke 5 sekundi nakon pobjedničkog gola za to nemam riječi više..
@roki1990 Igra spomenuta nije. Čak sam ostavio još jedan komentar vezan za igru, da bih volio makar 1 utakmicu da ne moram uzimati tablete za smirenje. Sve se mora kazniti, ali daj da se čuje i sreća nakon napačenog pobjedničkog gola makar sljedećih minutu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)