Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka vam je sretno i uspjesno...
hahahhahahah
Konama želim da naredne godine igraju pred objektivnom Zeničkom publikom....Ɓit će to doista spektakl , FK Sarajevo je uvijek bio gospodski klub....Selam Grbavico
Amidža stoji iza ovih ljudi ....
Šta kod nas znači “skauting služba” kada i dalje menadžeri dovode svoje igrače po sistemu “vama treba ta pozicija, ja imam igrača koji igra tu poziciju”. To je Ž skauting!
nek predstavi kako ce dat gol zelji
U subotu ide kharanje od Borca.
Voldemort
Prvo ih učiti kako dati go, kad imaju dva igrača više.
2 igraca vise pune 2 min. Mitomani na nivou.
Zamazivanje ociju.
Bravo Mirvicu. Smetas clanarina fudbalu koje ubijaju smisao fudbala tako sto igraju lige po mjeri trenera koji uz malo rada ubiru enormne pare..jos namaknu koju milju kroz budzet KS koji nikad ne provjerava gde te pare idu jer svakako roditelji sve duplo plate. Onda se izmisle razne kotizacije, registracije i tu se namakne jos koja milja..djeca se vode na nekvalitetne turnire i eto recepta za uzimanje para gdje se radna etika djece unistava a guraju se djeca roditelja s parama i mocnim autima.
Vama je suplja prica oko akademije.Vi dovodite istrosene igrace,nema tu sistemskog rada za buducnost. Otjerali ste cijelu generaciju 2005 godiste.
A vi kako te?
Skauting parkova i haustora ako ćemo sudit po kvaliteti igrača
To je željina teritorija.
trazice ove preko 35 sto ne mogu igrat u Srbiji i Hrvatskoj
U Sarajevu nema takvih, za druge klubove imas njihovu adresu
Ovo jedan od clanova porodice Adams?
Mozda ti je rod
Sta drugo reci nego ljubomora, zavist i nemoc malih plavih!