Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Motda tvoju mamu torpedo razvaljuje...Cim ih tako cesto spominjes!!
mirza ODLAZI
A koliko je bilo HZ (Homo Zajednica) na utakmici? Sto kaze Edo Maajka \"Haj\"mo raja, ima nas 14)... ahahhahahahah
PADE I ZELJO ZA SLOBODU ! ! \" IMENJAKU \" NARAVNO OD SVEG SRCA ZELIM BRZO OZDRAVLJENJ !
Zasto Sarajevo igra ponovo u NIKE dresovima ? ? ?
ne znam ja nista ali znam da je zeljo izgubio :D hahahahahahahahahah
AL VAM GA ZADAŠMO
j.e.b.e.m. vam sve u usta kad vi protiv zrinjskog izgubite pa qrc ce te biti prvaci kad protiv degenerika izgubite
Jako ste naivni kad gutate tu priču koju vam serviraju pojedine vaše vođe.Mostar zaista jeste hrvatski ali i bošnjački i srpski i za sve dobronamjerne ljude ma koje vjere,nacije ili boje kože bili.Ti sa takvim razmišljanjem pripadaš onoj vrsti ekstrema sa kojima se čitav civilizirani svijet obračunao u drugom svjetskom ratu. Nažalost vidimo da su opstali ti fašisoidni izdanci i u novim generacijama.Ako baš želiš da živiš u jednonacionalnoj sredini, nađi brate neku selendru od 100 stanovnika pa govori da je ona hrvatska ili šta već želiš.Mostar je prevelik zalogaj bio i kad ste imali 100 x veću silu pa niste uspjeli da postignete da bude jednonacionalan.Da šta imaš u toj tikvi od glave bavio bi se pametnijim poslom a ne ovako jadno iz ilegale pljuvao po onima koji su drugačiji.Ja za razliku od tebe imam puno prijatelja Hrvata iz zapadnog dijela grada i to se neće promjeniti zbog takvih kao ti.Shame on you,BiH forever.
Bas zato su JADNI i ZALOSNI i nikad ne mogu biti pravi MOSTARCI !!!
Tuzno je gledati kad jedan SVINJSKI iz Medjunozja igra pod BB, na VELEZOVOM stadionu i bruka ime Mostara jer nazivaju sebe \"mostarcima\". Lopovi mrs sa VELEZOVOG stadiona i mrs u svoju skutoriju odakle ste i dosli!
hahahahahahahha koju si ti utakmicu gledao ili si ne daj Boze prespavao jedan od praznika kada vam dolaze VELIKI KLUBOVI na tu livadu......hahahahahahahahha cuj 10, a posjed lopte minimalan....STRASNI STE fakat......hahahahahhaha
U \"zapadnom\" Mostaru i sad zivi 25% muslimana od ukupne populacije u \"zapadnom\" dijelu. Ostale ste protjerali, sto u \"istocni\", sto u inostranstvo. Ali ponavljam, JEDAN JE MOSTAR ZA PRAVE MOSTARCE, a za skutore je skutorija!
You wish motherfucker da 75% Mostara drzite! Mostar je jedan za prave mostarce, a za seljacine skutorcine kao sto si ti postoji samo skutorija! Sibeeeeeeeeee u skutoriju, sspprrcim ti mamicu sskutorsku!
pozdrav normalnim navijačima i objektivnim komentarima: ODLIČNA UTAKMICA U MOSTARU, da se može uvijek gledat ovakav nogomet - ne bi se imali kad mlatit!
suđenje bilo dobro???????????????????????? da vam sudije ne bi 10 komada bi primili,pa kako vas bola nije stid.........možete bit\' ekipa iz grada od 10 mil. stanovnika nikad nećete bit\' KLUB,znaš šta je Zrinjski za vas.............
Ahhh jadne USTASE !!!!