Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjeka razgali u dusi kad procita nesto lijepo o svom gradu,drzavi.Tako i treba.Uvijek gostoprimljivo i sa paznjom prema dobronamjernom gostu bilo odakle da dolazi.Bar smo po tome poznati u svijetu.
prave sarajlije su vazda bile gostoprimljive prema onima koji dodju kao prijatelji u nas grad...
Ljudi koji dođu u Sarajevo bilo kojim povodom kao i ovi irci i uživaju u svemu onome što pruža ovaj grad zaslužuju svako gostoprimstvo,e to su prijatelji.A oni koji dođu s kamenjem u džepovima i raznim drugim sredstvima za nanošenje povreda i štete e to su neprijatelji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mi koji smo trenutno u Dublinu i ovdje gledamo prvu utakmicu osjecamo se kao medju prijateljima. Sudbine nasa dva naroda vrlo su slicne. Pokazite im raja nase gostoprimstvo, kako bi svim onima nasim koji ovdje budu dolazili do ponedeljka bilo jednako tako. SARAJEVO U MOM SRCU. VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO!
Možda je vrijeme da prelijepe utiske ostavljamo i na nas same. Da nema razbojnika na ulici, da policija radi svoj posao, da su vozila Grada barem čista ako već nisu česta i nova. I da kometari na Klixu budu normalni.
Grasa, shvatili ste već.
Sarajevo ljubavi moja!!!
Naravno da je lijep i prijazan grad i da će svakom prijateljski raspoloženom prema ovom prelijepom gradu, ostaviti lijepe utiske i lijepe uspomene. I mnogi će ponovo doći, neće mu moći odoljeti.
Utakmicu gledamo u "Temple bar"-u. Krecemo tamo za 15-tak minuta. https://www.google.no/search?sclient=tablet-gws&site=&source=hp&q=temple+bar&oq=temple&gs_l=tablet-gws.1.0.0l3.3329.6172.0.7896.6.6.0.0.0.0.87.476.6.6.0....0...1c.1.64.tablet-gws..0.6.476.k-vDes4JxcM
Lokali za džaba u odnosu na njihov standard pa što im ne bi bilo dobro.
mozda zato sto je njihovo pivo vrhunsko a nase skart? ne pijem pa me cisto interesuje..
To je obrnuto, nase pivo je prirodno a njihovo umjetno.
a sad i u Zenicu po cevape,,,i sretan vam put kuci.....
Samo fino s njima oni su zajebani!
vise pratite navijace irske nego nas tim
je brate ... eksplozija bombe .. je ostavila super dojam ima da pricaju o tome cijeli zivot
ovima sto su lupili minuse aj sad recite da sam slago u kojoj to jos evropskoj metropoli ima da bombe pucaju na svakodnevnoj bazi to je prava turisticka atrakcija jos malo kad isele svi srbi i hrvati ima da se pocnete izmedju sebe ubijat ko u siriji