Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitari od srca cestitam, Horde ogroman respect za navijanje. Plavi samo pozitiva, cilj je ostvaren. Neka nema ustaskih i cetnickih klubova na vrhu! NAPRIJED ŽELJO LUBAVI MOJA! P.S. Izvinjavam se za komentara na pobjedu protiv viteza.
Iiiii pobjednik za top komentar jeee....Pewds&It :D
@Predstavnik Ex-Yu Heheheh :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cestitke komsije
najbolji moment kad fukare povedoše skandiranje bit ce Seljo k.... šampiona a cijeli stadion nastavi ahahahahaha. A mi se iduće sezone već od avgusta uključujemo u borbu za vrh.
Sarajevo ima srece vise nego iko zeljo iako drugi na tabeli bolji je od sarajeva
De mi objasni kako je bolji a u dvije medjusobne utakmice uzeo sam bod... 4 god zeljo nije pobijedio u derbiju. U rupu misu :ap
Kao sad je sve potpuno drugacije ne, jos ste vi maleni. Ne brinite cuvace vas dadilja Tan
Neke investicije Tana, silne promjene trenera, ambicije o Euro takmičenjima, i jedva osvoje ligu s +3 boda, nije baš da su se "prošetali" kako su najavljivali, kakva Evropa, s ovakvom igrom ispadate odmah u kavlifikacijama
@Ferra-"Čmaru" mali-Idi namaži se vazelinom i ne "prdi".
@paraolimpijac 84, glup si brate, nemoj pokušavati bezveze...
Kosevo ce bit unisteno kad krenu pretkola europa lige i lige prvaka ,tri kluba ce igrat na tom terenu
AFERIM AMIDZA ....cestitke sa Vucije Luje
VOLIM TE ČELIK
Gledaj ovih snimaka i kamera covjek bi rekao da se igralo 90-ih :D
Š A M P I O N I Kone da vam čiko da šećerkiiiiiii.
Cestitke sasvim zasluzeno.
Još jedna sezona u nizu sa nesportski osvojenom titulom. Nakon Zrinjskog i sramote iz prošle sezone, ove sezone je po prikazanom Zrinjski ipak najviše zaslužio titulu. Željezničar je od derbija pao do neprepoznatljivosti! Mučno je bilo gledati Slobodu na Koševu koja je komotno mogla igrati neriješeno, ali Zajko Zeba je jednostavno bio opstruiran od svojih saigrača i sam nije mogao više. On je primjer šta može spasiti naš fudbal, samo profesionalizam, s druge strane ovo što rade bogati bh. klubovi, Sarajevo i Zrinjski je sramotno! Ponavljam, Željezničar je u dubokoj krizi i izlazak u Evropu bi mogao biti jedan od najgorih ikada. Najbolji strijelac lige je propao u zemlju, golmana otjerati što prije!
Ponavljam, Željo nema kvalitet ni blizu potrebnog za titulu i častan nastup u Evropi. Ali, ovakav razvoj događaja kao u zadnje dvije sezone vraća bh. fudbal unazad, kao kada smo bili pred suspenzijom pa je Ivica Osim spasio stvar. Izazivate mržnju drugih klubova kojima su na silu oduzeti bodovi, Baš ti je logika, halal ti vjera! Niste imali para ni za šta, šta ste mogli kupiti! Kada su presušili svi izvori, okrenuli ste se prodaji kluba, iako i dalje koristite sve resurse kao da je 1999. i imate kompletan Savez i Gradsku upravu iza leđa. Svaki realan navijač Sarajeva zna da ste tanki do bola, sa posuđenim golmanom i napadačem Evropske klase, vi strahujete za titulu 15 minuta pred kraj cijele sezone! Sramota, jarane!
FK Sarajevo je zbog nemoći da na fer i sportski način postigne rezultat, zaratilo sa svim bh. klubovima i navuko gnjev i na cijeli grad Sarajevo. Toliki kompleks inferiornosti imaju da prilikom slavlja titule čak i članovi uprave pjevaju pjesme posvećene samo jednoj ekipi, Željezničaru! Željezničar im po broju titula ne može biti rival, Sarajevo može da se natječe sa Zrinjskim i Širokim koji su dosad osvojili po par titula u Premijer ligi!
cestitke komsijama odoh sad na pijanku nakon 8 godina prijatelj placa ture hahhah doku..... mi vise a i nema se bas svake godine da ja placam
čestitke Sarajevu...amidža klepeće ko foka
Cestitke na osvojenoj tituli i sretno zelji, zrinjskom i sarajevu u EL odnosno LP
Cestitam Jugoslaviji na pobjedi i tituli puno ulozeno i vraceno.Zeljo glavu gore mladim momcima svaka cast .Celik Sloboda Velez Olompik komlimenti na igrama ove sezone.Kad se liga smanji bice sve jos puno bolje