Komentari (294)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajde sto Sarajevo nema odbranu... nego sto nema golmana...
Pa kako nema ima Bandovica hahahaha jbg valjda ce biti bolje
Saraj'vu nije jedino Zvijezda uzela bodove na kosevu, zato sto nije ni dosla na kosevo 😂👌
Dosla je nego Amar namjestio da neigraju
A ovih divova baš su velki :D
Sarajevo GIANTS (a.k.a. Džajants), inace klub pobratim New York Giants-ima.
hahha d džajants :D
/siljendeabuz E čuj ti njega, bordo binde. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Divovi...hahahahah Kako ih je onaj srbijanac Mihajlović provalio....
Što su se uzdigli pripadnici šlogranog indijanskog plemena doline ćerpića da komentarišu. Svšavaju na kiks divova koliki su paćenici.
daj prestanite s tim divovi ovo divovi ono, nije vise smijesno
Kad vas toliko nervira mi ćemo pojačati. Kako vam to vadi živce to je čudo neviđeno.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Za Bandovica je velik i onaj gol za hokej na ledu, koji kreten od golmana
DIVOVIIIIII, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, E JESTE SE NALOZILI; PAREEE; PAREEE, JEBLE VAS PARE NE IGRAJU PAREE !!!! HAHAHAHAHHAHAHAHA
dženo pod jedan nezna progovoriti neki izgubljen pogled,namještanje kosice,pogubio se ono na početku je bila euforija,ruši ga vlado jagodić izjavama,njega nikako ne dovoditi,mirsad baljić navodno bi htjeo uzeti klupu
Navijači NK Posušja strahuju od povratka Bandovića, ne žele u treći rang :)
Golman imbecil teski
Sta je,opet Divovi briljirali?hahahaha. PA slavite sto ste izbacili one Grke,kako tako zivite od danas do sutra,i zaboravljate sta je bilo prije 2 hefte:D Pa se opet onako radujte kad pobijedite nekoga,sve do prekosutra,hahaha.Zham,"hljeba i igara,hebo pamet"
baš ih je nesto EXTRA krenulo :-)
Znaci sve i jedan strumfice se probudio i nesto komentarise, a nesvataju da to nama cini zadovoljstvo pa kakav god komentar bio, jer sa tim daju do znanja da su DIVOVI veoma interesantni za razliku od SELJE gdje nema ama bas nista nista nista :) :) :)
interesantni ste za karanje u mozak, smradovi jadni. Čuj divovi, hahahaha
Neskolovana masa da kara u mozak doktore i profesore ma daj molim te, pa vas covjek da sastavi sve na jugu nebi mogao jednu vilicu zdravih zuba sakupiti!!! JA koliko vidim vas je poceo Amar da kara ali nije u mozak jer ga nemate :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
f.k. čmarajevo - genocidna tvorevina : kako ste nastali tako ce te se i ugasiti , ABD !!! Nema vise udbe da vas gura pa vam sad svi BiH klubovi krivi za vase neuspjehe .
al dženo se bas sekira nije ustao sa klupe,kao i u njemackoj oni vode 5 0 onaj njihov non stop pored aut linije a dženo se dopisuje na mob i popravlja šiške to je bitno