Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@BORDO.ODIN Naporan si i pričaš gluposti. Plate sve redovno izmirene 100%. Smisli nešto drugo nisi više zanimljiv.
PRICATE GLUPOSTI..... SARAJEVO DANAS DO POBJEDE DA TE VOLIM ODUVEK SAM ZNAOOO !!!!!!!!!!
dali je neko vidio zelju
Eto vam Irfana Pitari -da bogda svaku gubili...Jeste vi slijepi vidite li prvih 11 danas protiv Leotara ,sve njegovi igraci cak i izmjene..Odjednom igra i Smigalovic i Zrnanovic a nase djece nigdje ! Eeee levati jedni dogurat ce te ko Buducnost iz Banovica samo polako...
TI JOS UVJEK NISI NISTA UCINIO OKO TOG S M R A D A PITARSKE S P E R M E IZ TVOJIH USTA .
Bordo bjela boja Sarajevo ljubavi moja!!!!! A vi mars nazad na Drinu i ot amo navijajte za \"Zelja\" kako ga vi zovete.A mi Pitari ih zovemo cigani sto i jesu.
Udba nas je osnovala SDA odrzala Cijeli Sanzak su uz nas Torpedo, Torpedo, hajmo svi u glas
Volim te RAJVOSA,neka crknu dušmani Naprijed RAJVOSA,neka crknu dušmani!!!!
Papak na djelu : http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/kojasevic-odabrao-raybanke/64223
mali oglasi : - TRAŽIM DJEVOJKU KOJA DAJE KO SARAJEVO A PRIMA KO ŽELJO ..... šifra : mnogo smo jaki !!!
Trebinje 17.09.2011.godine Dobar dan.. Mi smo FK \"SARAJEVO\".. Izvolite se braniti..
Sta ima pravi sarajlija, garant imaš vikendicu na nekoj od pritoka Drine i navijaš za selju. A seljo dovodi sve Sarajevsku djecu ako nista da sjede na klupi kao neki nazovimo \"kloc\" kako ste vi zvali. Koliko bi Sarajevo imalo manje stanovnika da nisu jezera na drini pravljena ???
opet propalo sarajevo, kako je moguće ?
PLATA NEMA LAZES 100%
@Pravi sarajl.. Koliko znam mi sa tom djecom Sarajeva nikad ništa ne osvojismo. Ferhatovići, Pelak, Škoro, Berberović, Mahmutović... osvojili su samo jedan Kup BiH što je sramotno. A ti svakako nisi navijač Sarajeva, jer siguno ne bi ovo pisao.