Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIKO OVDJE NIJE NORMALAN. KOJI VAM JE VRAG,ZNATE LI PISATI ISTA OSIM OVIH UVREDA. PITAM SE ODAKLE OVOLIKA MRZNJA, NE VOLIM SARAJEVO TO SE MORA PRIZNATI,ALI NE MOGU NI U KOM SLUCAJU RECI NI DA MRZIM. NAMA JE ZENICA NAJBOLJA PREMA TOME NEMOJTE BEZVEZE DA TROSITE TE NEGATIVNE KOMENTARE U VEZI NASEG PRELIJEPOG GRADA. POZDRAV SVIMA.
Navijamoooo za Saaaraaajevooooo! Cijela Bosna ajmo za Sarajevo ole oleeee oleeeee! Pozdrav svim Pitarima od Atomaca i TOSK-a! :)
OTVORENO PITANJE zENICANIMA STA VI TRAZITE NA NASEM SAJTU????????????????????
molim vas ukinite pristup ovim rudnickim seljacinama ovdje!!!!!!!!!!!!
Jebe vas svaki rob glupe sarajlije
Zenica jebem te u maloumna usta.Zenica voli vino kad ga guzim bas mu fino.Zenica ima jarana munu zato on meni pusi cunu.Zenica ima velik pupak zato ga voli primit u supak.
Zenica nisi odgovorio na pitanje Pitara Bosanca! Naprimjer: Sigurno neslavis ni dan drzavnosti,da te podsjetim da je sutra.
ZENICU za predsjednika
JA MRZIM SAMO ZELJU I SARAJVO SA CELIKOM TUGUJEM CELIKU SE RADUJEM CELIK JE DIO ZIVOTA MOG CELIK TI SI SAMPION OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO oooooooooooooooooooooooo
ma bio je faul. vidio sam ja to. udario je golmana koji je vec uhvatio loptu. je li malo ili puno uopste nije bitno. ali znate kako je. morao sam suditi domacinski. nije to da ja nesto posebno volim sarajevo. svima se tako sudi.
Navijam za SARAJEVO i vazda cu!!!!! Ali mi nisu mrski ni drugi Zeljo Celik, Sloboda, Velez....Pa kad ce ovi cudni ljudi skontat da su svi ovi timovi nasi!!!! nema veze iz kog grada ili sela bili to su nasi Bosanski i Hercegovacki timovi...HALO!!! HALO!!!! Dodjite pameti jednom svi vi koji neznate sta je sport, druzenje, raja. pa zar nam nije bilo dosta rata i problema, zar se i ovako moramo djeliti????? NAPRIJED SARAJEVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SARAJEVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!S A R A J E V O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kakanj koliko je kod vas suho meso?
e, haj' vala, da i mi jednu dobijemo. makar i na guzove!
Sarajevo prva liga, Rudar K. Premier!
Napusi se kite smogovac,idi ga obali ustasama seljacino