Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FGR- Foca, Gorazde, Rogatica... POCELO JE POCELO, EVO VIDITE! Evo braco po boji sta nam radi ova nesposobna uprava, baca nam prasinu u oci godinama, sad ide suplja prica o ulagacima!?? Dokle?? Dok imamo titula ko Modrica i Brotnjo koji su u 5-ligama, dok nam se smiju za naseg psihologa, dok mijenjamo imena ko sirocad, dok igraci jedu virsle, dok najbolji igrac ide za 50 000 MARAKA, ONI NAMA PRICAJU O ULAGACIMA?? JADNA LI NAM SUDBA JADNE LI NAS STVORI UD-BA!
Čudi me da Sarajevo nema pripreme po Češkoj sa ovim stranim trenerom! nisu valjda ponestale pare iz liga evrope pa se nema otić u inostranstvo 10tak dana :/
Bogami ovaj Borac ima strašnu ekipu za proljeće. Vidim danas igrali bez važnih igrača i tek počeli pripreme i odma uzeše pitate. Da je malo manja razlika na tabeli vjerovatno bi uzeli titulu sa ovim igračima.