Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kompleksasi,podojite Hordasima.
ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelik
sta ima divovi jel vas stid
auu koja je dojava bila danas slavija-siroki 2.. kladionice su poginule 20k KM na tom paru.. moglo se singlirati u live.u.. ja stavio joju dobar glavu ipo :)
a sta je sa onim novim golmanom sarajeva srbinom,nikako ne brani a ovaj mutavi adilovic brani
@qb Stoji to sto si rekao!Fakat nije ni meni do prepucavanja,al malo je takvih!Kad mi tata prica kako je sve to izgledalo u vrijeme bivse drzave i kad pogledam ovo balavurdiju,ne samo na tribinama vec opcenito...onda te uhvat neki bijes,ebo bi mamu svima.
@SA Ma sve si ti to lijepo upakovo al...znas i sam da je suplja. Mislim shvatam i ja i prepucavanje i zaebanciu i sve, al ovo bas postaje bolesno.Nije Zeljo nista manji il veci od Sarajeva, a isto tako prosjek kockastih glava i na sjeveru i na jugu je u pet deka, samo sto je poslije rata broj istih narasto proporcionalno sa rastom broja glavurdi u samom Gradu. Raja je u manjini gdje god okrenes i smjesno je jos i oko gluposti da se djelimo. Ko ta ista raja iz Pusenja sto je legla na seljacku foru \'92. ;)
@niceza Sta pise gore na vrhu?Sigurno ne zenica-x.Razligu sa nicastra,boje ti ja kumaj!
inace ne pisem komentare,al nekad ti dopizdi,skupi se i onda pises referat.Respekt za staru raju,stare pitare,al mi ova djeca idu na k...
Jos da nisi tolko opterecen FK Sarajevom i ne pises ove romane mozda bi te neko i shvatio ozbiljno.
Hordama je bitna brojnost,a i cinjenica da je to ekipa iz starog grada.Evo sta se desava:dosta raje dodje iz Vogosce,Tarcina,Kobilje gl,Hadzica,Ilidze i sl.al ne smiju unijeti transparente sa pomenutim mjestima.Svi oni iz tih mjesta dolaze na utakmice redovno sa laznom parolom“STARI GRAD“! Zato molim maloljetnike da se informisu bolje i da ne furaju pogresnu pricu.Zeljo je uvijek bio ponos ovoga grada i ostat ce!Ja ne mrzim fk sarajevo niti sam ga ikad mrzio,znam otici na utakmicu cak.Pozdrav raji koja ovo konta,a za ostale me zaboli...
Ja zivim na Kosevu,navijam za jedini sarajevski pravi klub a to je ZELJO!Kao stanovnik pomenutog naselja znam ko sve tu zivi i navija za fk sarajevo( torpedo nekada )!Strajk grasa je dobro dosao da ovaj grad vidi ko to ustvari navija za sarajevo LOKALNO,jer su upravo oni i mogli doci na tekmu zbog nastale situacije!Kosevo je okruzeno brdima na kojima se nalaze sela-doslovno.Prepoznao sam dosta faca i kockastih glava (sl br 4) koji silaze u kosevo ili kako oni kazu u grad.Znaci nahorevo,jagomir,poljine,skakavac...Ti isti furaju grafit FGR i sl.Zeljo je na kosevu igrao sedamdesetih godina tako da ovdje ima dosta gradske raje koja navija za zelju(ugl stariji i njihova djeca),kao npr.kompletan sastav z.pusenja,djuro,rahmetli Dzilda i sl.
nema grasa odma pred 100 navijaca igrate a zeljo isti dan pred 4.000 to je dokaz za koga papci navijaju koji su kilometrima udaljeni od civilizacije pa ne mogu doci.... sve je receno time....
@@FGR Ja sam krajišnik-hordaš a tako i čitava familija (stari, buraz, bio veliki hordaš i rahmetli amidža prije rata itd.), a za razliku od vaše (isključivo) šiptarske bagre + poneki čoban iz Hadžića, Pazarića i Tarčina, u našoj skupini ima raje iz ČITAVE BiH, što vi NIKADA NEĆETE IMATI NITI DOŽIVJETI! PS. Ako su \"seljaci\" i \"čobani\" raja iz Buća Potoka, Boljakovog itd., e pa reci mi onda, majmune maloumni, šta onda tek manijaci iz gore spomenutih \"naselja\"???
LIMVO LIKCE DO BAGRO
pozz hordasima iz nicaZe,strumfete ga mogu lagano glabat ...
AL ` SAM ISPAO IDIOT - IMA DA ME PAMTE ! ! ! !