Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobra igra ali lopta nije htjela u gol. gledajući i ostale rezultate najveća borba će biti od drugog do osmog mjesta. u dva poena. zrinjski ne gubi poene nigdje ima igru i već je 80 % prvak.
@dervoffinci Samo jednu sezonu idi oni u drugu ligu lagano hahhaa
@tuzlak478 Sloboda je samo zahvaljujuci Husrefu dobra bila a vec sada se vidi da su losi
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sarajevo je jedna prosjecna bosanska ekipa.Da je Sloboda imala muda da otpocetka igra hrabrije ,vratili bi se u Tz sa tri boda.
@Mav hahahahahahahahaha a vi trofeja nemate al dobro kako ti kazes "prosjecna" hahahahahaha
@TomSawyer Sloboda i nije moja.Samo kazem da ste jedna prosjecna ekipa ;i to napuhana.Da vam nije ovih par fudbalera iz Tz borili bi se sa Celikom za opstanak u ligi.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Slobodo nakurac te nabodo zeljo polako dolazi na svoje taman dok nam vi dodzete na grbavicu petrovic ce ovo sve posloziti i onda vam je karanje na grbavici a i protiv sarajeva stevse provuli danas
Slobodo nakurac te nabodo zeljo polako dolazi na svoje taman dok nam vi dodzete na grbavicu petrovic ce ovo sve posloziti i onda vam je karanje na grbavici a i protiv sarajeva stevse provuli danas
Treba krenuti dalje i ući u ligu za prvaka kako god znamo i umijemo. Na polusezoni kvalitetne pripreme i pokušati uraditi nešto. Sa ovim sastavom teško do europe moj Ćala pa očekujem neke promjene. Vezni red jednostavno stane. Treba nam kreativac iza Mersudina i dobro lijevo krilo jer ne znamo probiti bunker.
Šta bi šta bi šta bi kurajlice sarajlice?Rekli ste potopit Slobodu šabanlijo hahahahahahahahahahahahahah koji ste vi jadnici..
Da a vi evo vec 100 godina ne znate za trofej hahahaha
@TomSawyer, https://www.youtube.com/watch?v=Sa51Xp0hejk
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
BUAHAHAHAHAH DIVOVIII
Modrica ima vise trofeja od Slobode hahahahahhaha
Druze,Vjerovo ti ili ne vjerovo,Modric ima vise trofeja i od Sarajeva,od njegovog osnivanja do danas.Vec sam ti reko,poklopi se usima i suti.Ne cerekaj se.Nisi smijesan.
@Mav Nabijam ti kompleke aaa hahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sreca pa smo isli malo vise u skolu od leDZa
Imal krompira kod tebe hahahahah
@fijubriju Jesi li provjerio?
TomSawyer@ kako si zadovoljan igrom?
@OtokaBoy3 Prvo dobro a u drugo su slabo usli
TomSawyer@jesi ti bio?
dobri prvo poluvrijeme, u drugom pali, pred kraj nije ni htjela u go i to je to. moralo je to bolje.
Kenane Piricu legendo A mi i dalje jebbemo samo Zelju i Saraj'vo ! SLOBODA DO GROBA
I dalje nam gledate u ledza :)
Dominacija, prešli ste polovinu samo kad ste dali gol i 5 minuta poslije istog. Anđušić vas je mogao zalediti ali ne znam ni ja kako ono nije pretvorio u gol, jer je bio prazan..
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Bod ko kuca , s pola ekipe .